Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ 22 Kasım 2018

Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ 22 Kasım 2018
Milli Piyango İdaresi tarafından 22 Kasım 2018 Süper Loto çekiliş sonuçları bu akşam belli oldu. MPİ süper loto çekiliş sorgulama ekranına ise haberimizden ulaşabilirsiniz.

22 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Sonuçlar açıklandı. haber sitemizde olacak fakat önemli detayları okumadan geçmeyin. Milli Piyango İdaresi tarafından her perşembe günü gerçekleştirilen çekiliş sonucunda 6 bilen büyük ikramiyeyi kazanmaya hak kazanacak. Bu hafta altı bilen tek kişi olursa 5.381,907 TL kazanacak. Milli Piyango İdaresi tarafından resmi duyurusu her Perşembe günü saat 21:30′dan sonra yapılır. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat binasında çekiliş kurulu ve noter huzurunda yapılan çekilişler, yılbaşı hariç her hafta  saat akşam 21:30- 22:00 arasında yapılır ve sonuçlar hızlı bir şekilde millipiyango.gov.tr adresinden talihli yada bileti olan herkese duyurulur. 

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI

Süper Loto 22 Kasım 2018 çekiliş sonucu açıklandı.  1, 4, 24, 39, 47, 51 numaraları çıktı. 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye bu hafta devretti.  http://www.mpi.gov.tr/sonuclar/_cs_piyango.php  adresine tıklayarak bilet numaranızı girip kazandıran numaraları görebileceksiniz. MPİ'nin canlı yayınıyla beraber haber sitemizde de sonuçlar yer alacaktır.

SÜPER LOTO NASIL OYNANILIR

Süper Loto Milli Piyango İdaresi bayilerinden kupon doldurarak veya otomatik olarak oynanır. Otomatik oyunda bayiye bu istek belirtilir ve makine tarafından rasgele sayılar seçilerek kupon oynanır ve bilet çıktısı müşteriye verilir.

Kupon doldurarak oynanmak istenirse 1’den 54’e kadar rakamların bulunduğu altı kolondan oluşan kupon kaç kolon istenirse o kadar adet doldurularak oynanır. Bir kuponda altı kolon bulunur.

Süper Loto kolonunda 1’den 54’e kadar bulunan rakamlardan 6 tanesi işaretlenmek suretiyle oyun oynanır. Oynanması istenen kolon kadar 6 rakam işaretlenmek suretiyle devam edilir. Süper Loto kolon bedeli 2 TL’dir. Tam kupon oynanmak istenirse bir kuponda altı kolon olduğundan bir kupon bedeli 12 TL tutmaktadır. Kupon bayiye teslim edildiğinde, bayi tarafından verilen bilet çıktısı çekiliş sonuçlarının kontrol edilmesi ve isabet etmesi durumunda ikramiyenin alınabilmesi için saklanmalıdır.

SÜPER LOTO KAZANDIĞIN NASIL ANLAŞILIR

Kontroller sonucunda her kolonda ayrı ayrı kaç adet sayının tuttuğuna bakılır. Her kolon birbirinden bağımsız olarak kontrol edilir. 6 tane numara içerisinden tamamı tutarsa büyük ikramiye sizin biletinize isabet etmiş demektir. Fakat 6 numara sizin biletinize isabet etmediyse üzülmeyin 5, 4, ve 3 tane rakamın tutması durumunda da ikramiye kazanırsınız. Yine Lotom.net üzerinden ikramiye tutarlarını kontrol edebilirsiniz.

İkramiyelerinizi büyük ikramiye hariç Milli Piyango bayilerinden alabilirsiniz. Oynadığınız kupona büyük ikramiye isabet etmesi durumunda ise sadece Ankara Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden alabilirsiniz.