Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ 27 Aralık 2018

Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ 27 Aralık 2018
Merakla beklenen Süper Loto Çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango idaresi tarafından açıklanacak olan sonuçlara haberimizden ulaşılabilir. Bu hafta 6 bilen olmadı ve üçüncü kez devretti.

27 Aralık 2018 MPİ Süper Loro çekiliş sonuçları dün akşam açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam saat 21.30'da canlı yayında noter huzurunda çekiliş yapılacak. Kazandıran numaralar, http://www.mpi.gov.tr/sonuclar/_cs_piyango.php adresine tıklayarak bilet numaranızı girip sorgulayabileceksiniz. 
Milli Pşyango İdaresi tarafından resmi duyurusu her Perşembe günü saat: 21.30'dan sonra yapılacak. MPİ Genel Müdürlüğü'nğn Ankara binasında çekiliş kurulu ve noter huzurunda yapılan çekilişler kamuoyuna duyurulacak. İki haftadır devreden Süper Loto ikramiyesi 2.977.829.12 TL olarak güncellenmiştir. Bu akşamki özel çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan olacak mı yoksa bir hafta daha devredecek mi şimdiden merak konusu oldu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI (27 ARALIK 2018)

27 Aralık Süper loto sonuçları açıklandı

Kazandıran numaralar: 16, 24, 38, 39, 44, 48

SÜPER LOTO NASIL OYNANILIR

Süper Loto Milli Piyango İdaresi bayilerinden kupon doldurarak veya otomatik olarak oynanır. Otomatik oyunda bayiye bu istek belirtilir ve makine tarafından rasgele sayılar seçilerek kupon oynanır ve bilet çıktısı müşteriye verilir.

Kupon doldurarak oynanmak istenirse 1’den 54’e kadar rakamların bulunduğu altı kolondan oluşan kupon kaç kolon istenirse o kadar adet doldurularak oynanır. Bir kuponda altı kolon bulunur.

Süper Loto kolonunda 1’den 54’e kadar bulunan rakamlardan 6 tanesi işaretlenmek suretiyle oyun oynanır. Oynanması istenen kolon kadar 6 rakam işaretlenmek suretiyle devam edilir. Süper Loto kolon bedeli 2 TL’dir. Tam kupon oynanmak istenirse bir kuponda altı kolon olduğundan bir kupon bedeli 12 TL tutmaktadır. Kupon bayiye teslim edildiğinde, bayi tarafından verilen bilet çıktısı çekiliş sonuçlarının kontrol edilmesi ve isabet etmesi durumunda ikramiyenin alınabilmesi için saklanmalıdır.