Sur’da Örgüt İçi İnfaz

Sur’da Örgüt İçi İnfaz
Sokağa çıkma yasağının ve operasyonların devam ettiği Sur’da örgüt içi infazlar başladı. PKK, yaralı olduğu tahmin edilen 5 yabancı uyruklu teröristini önce öldürdü, sonrasında da tanınmamaları için yaktı.

Yeniçağ / Özel / Diyarbakır

PKK 5 MENSUBUNU ÖLDÜRDÜ

Diyarbakır Sur içinde Ermeni Protestan kilisesini ve yakınındaki bir evi kullanan teröristlerle dün sıcak temas sağlandı. Sağlanan sıcak temas sonrasında etrafı daraltılan binalardan silah sesleri gelmeye başladı.

Teröristlerin kaçmadan önce yaralı arkadaşlarını infaz ettikleri sonra da kimlikleri ortaya çıkmasın diye cesetleri yaktıkları öğrenildi. Yapılan incelemelerde infaz edilen 5 teröristin yabancı uyruklu olduğu anlaşıldı.

AMAÇ DEŞİFRE OLMALARINI ENGELLEMEK

Bölgeden ulaşan bilgilere göre, PKK infaz ettiği teröristlerin uyruklarının ortaya çıkmaması için bu yola başvuruyor. Örgüt saflarında farklı ülkelerden çok sayıda silahlı unsurun bulunduğu ve bunların ortaya çıkmaması için bu tip infazların sık sık yaşandığı gelen bilgiler arasında.  Bu sayede farklı ülkelerden gelip örgüt saflarında görev alan istihbaratçıların ve diğer unsurların deşifre olmaması amaçlanıyor.

İŞTE İNFAZIN GERÇEKLEŞTİĞİ KİLİSE VE İNFAZ SONRASI YAKILMIŞ HALİ

img-20160207-wa0002.jpgimg-20160207-wa0001-001.jpg