“Suriyeli mafyalar Türkiye’yi ele geçiriyor”

“Suriyeli mafyalar Türkiye’yi ele geçiriyor”
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Suriyelilerin Türkiye’de mafyalaşmaya başladığına dikkat çekerken, İçişleri Bakanlığı’ndan gelen talimatla suça karışıp sınır dışı edilen Suriyelilerin de ülkeye geri alındığını söyledi.

Yeniçağ / İstanbul

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinin Maltepe’de düzenlediği bir toplantıda Suriyeli sorununa dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı’nın Valiliklere gönderdiği genelge ile suça karışan Suriyelilerin ülkeye dönüşünü kolaylaştırdığını ifade eden Ümit Özdağ şöyle konuştu:

“Türkiye’de Suriyeli mafyalar doğuyor. Her geçen gün de etkileri artıyor. İstanbul’da, Mersin’de Suriyeli mafya bölgeleri ele geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Necati diye askerden yeni gelmiş bir gencimiz evinin önünde önce sırtından sonra boğazından bıçaklandı rambo bıçağı ile. Hal böyle iken İçişleri Bakanlığı’ndan Valiliklere yeni bir genelge gitti; “Olay çıkardığı için ülke dışına gönderilen Suriyeliler geri döndüklerinde zorluk çıkarmadan alacaksınız.” Bu kabul edilebilir değil.

Türkiye’yi bedava alışveriş yapılan bir süpermarket, istenildiği gibi suç işlenebilen bir süpermarket olarak görüp tatili Suriye’de geçirip cinayeti Türkiye’de işletmeyiz biz size…”

İlgili Haberler