"Suriyeliler Beyaz Masa'dan yardım alıyor ben çocuğuma süt alamıyorum"

"Suriyeliler Beyaz Masa'dan yardım alıyor ben çocuğuma süt alamıyorum"
AKP'li bir vatandaşın hükümetin hizmetlerini savunmasına tepki gösteren bir vatandaş, "Suriyeliler mal sahibine 12 milyar kira veriyor. Beyaz Masa’dan yardım alıyor. Ben çocuğuma süt alamıyorum" dedi.

YSK’nın İstanbul’daki seçimleri yenileme kararını almasının ardından bir kanal, vatandaşa mikrofon uzattı.

AKP hükümetini ve hizmetlerini savunan bir vatandaşa etraftaki diğer vatandaşlardan tepki geldi.

AKP’li vatandaşa tepki gösteren bir vatandaş, “Senin Tayyip Erdoğan’ın getirdiği Suriyeliler bak kuyumcu işletiyorlar. Mal sahibine 12 milyar kira veriyor. Beyaz Masa’dan yardım alıyor. Ben çocuğuma süt alamıyorum” diye isyan etti.

AKP hükümetinin kibir hastalığı olduğunu söyleyen vatandaş, şu şekilde konuştu:

“Yeni Havaalanında çalışıp parasını istediği için cezaevine atılan işçilere ne oldu? Ak Parti döneminde 21 bin tane işçi öldü. Hükümetin ne yaptı? Tokat Erbaa Belediyesi 111 trilyon bizim paramızı ne yaptı? Bugün Tokat Erbaa Belediyesi 111 trilyon borçla MHP’ye devrediyorsa, Tayyip Erdoğan tabi ki İstanbul’un peşinden koşar. Senin bu hükümetinin hastalığı kibir hastalığı, kaybetmeme hastalığı. 81 milyonun hayatı bir tane hasta adamın iki dudağının arasında kardeşim. Perişanız, açız. Senin Tayyip Erdoğan’ın getirdiği Suriyeliler bak kuyumcu işletiyorlar. Mal sahibine 12 milyar kira veriyor. Beyaz Masa’dan yardım alıyor. Ben çocuğuma süt alamıyorum.”