Sürücü direksiyonda uyudu. 20 metre yüksekten şarampole yuvarlandı. Bu otomobilden sağ çıktılar

Sürücü direksiyonda uyudu. 20 metre yüksekten şarampole yuvarlandı. Bu otomobilden sağ çıktılar
Antalya'da, 20 metre yüksekliğindeki şarampolden yuvarlanan otomobilin sürücüsü Hüseyin Koçarslan (67) ile eşi Halime Koçarslan (57), kazayı yaralı olarak atlattılar. Kazanın sürücü Koçarslan’ın direksiyon başında uyuya kalması nedeniyle meydana geldiği belirtildi.

Kaza, sabah saatlerinde Aksu ilçesi Karaöz Mahallesi Kayadibi mevkisinde meydana geldi. Isparta'dan eşi Halime Koçarslan ile birlikte 32 HH 901 plakalı otomobille Antalya'ya doğru yola çıkan Hüseyin Koçarslan, iddiaya göre direksiyonda uyukladı.

yenicag-kaza-3-014.jpg

YOLCU KOLTUĞUNDA SIKIŞTI

Bu sırada kontrolden çıkan otomobil, önce karşı şeride, ardından da taklalar atarak 20 metreden yuvarlandı. Kaza anında kemeri takılı olmayan Hüseyin Koçarslan otomobilden fırlarken, kemeri takılı Halime Koçarslan yolcu koltuğunda sıkıştı.

yenicag-kaza-4-012.jpg

TEDAVİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLAR

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, sıkıştığı yerden çıkarılan Halime Koçarslan ile eşi Hüseyin Koçarslan’ın ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Çiftin, tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

yenicag-kaza-5-011.jpg

yenicag-kaza-1-009.jpg

yenicag-kaza-2-012.jpg

yenicag-kaza-6-007.jpg

(Kaynak: DHA)