Survivor 2019 adayı Hakan Kanık kimdir?

Survivor 2019 adayı Hakan Kanık kimdir?
Survivor yeni formatı belli olduktan sonra yarışmacılar sosyal medyadan yapılacak oylama ile belirlenecek. Adaylar arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri de Hakan Kanık oldu. Sosyal medya da Hakan Kanık kimdir? Çok araştırılmaya başlandı.

Daha önce MasterChef programına katılan Hakan Kanık bu seferde 2019 Survivor'a aday yarışmacıları biri oldu. Adaylar açıklandıktan sonra atletik yapısı ile Hakan Kanık dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. 2019 Survivor yarışması 2 Şubat’ta başlayacak. Aday yarışmacılar için sosyal medyadan yapılacak oylama sonucu Türkiye kadrosu oluşacak…

HAKAN KANIK KİMDİR

19 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. Aşçılık yapıyor. Basketbol ve vücut geliştirme ile ilgileniyor.

Hakan Kanık kendisini şöyle anlatıyor: Survivor'a katılmayı çok istiyorum. Ve katılırsam ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Sevdiklerimizden uzak kalacağız, aç kalacağız. Ama bir şeyler bulur ve 10 numara yemekler yaparak takımımı doyururum. Survivor'un parkurları çok özellik gerektiren parkurlar. Ama yarışımın getirdiği atiklikle bunların üstesinden geleceğime inanıyorum. Asıl soru kimin beni yenebileceği değil asıl soru kimin beni durdurabileceği.