Survivor 2019 ne zaman başlayacak?

Survivor 2019 ne zaman başlayacak?
Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Merakla beklenen sorunun cevabını Acun Ilıcalı açıkladı. Öte yandan Survivor 2019 yarışmacıları da belli oluyor.

Survivor ne zaman başlayacak? Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyenleri ekran başına toplamayı başaran Survivor yarışması büyük bir heyecanla sevenleri tarafından bekleniyor. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan Survivor yarışması için geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı gitmişti. Ilıcalı yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarının sinyalini Instagram hesabından vermişti. Bir diğer merak edilen konu ise Survivor 2019 yarışmacıları kimler olacak?

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Survivor 2019 Şubat ayında başlayacak. Bu seneki Survivor'da Türkiye Yunanistan mücadelesini izleyeceğiz. 

SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI KİM OLACAK?

İki kere üst üste şampiyonluk alan ve sıradışı hareketleriyle adından sıkça söz ettiren Turabi Çamkıran, geçtiğimiz gün Instagram hesabından, Survivor arka planı ile "Çok yakında" notuyla bir video paylaşmıştı. Ünlü ismin yeniden survivora katılacağı konuşuluyor. Öte yandan Acun Ilıcalı, Türkiye takımının geçtiğimiz senelerde yarışmış en iyi yarışmacılarıdan oluşacağını söylemişti. Ocak ayının ikinci haftasında ise tüm kadrolar açıklanacak.

SURVİVOR'A BİR İSİM DAHA!

Acun Ilıcalı, Survivor seçmelerinde olduğu gözüken Masterchef'te yarışan Hakan Kanık'ın bir fotoğrafını paylaştı. Hakan Kanık büyük ihtimalle 2019 Survivor'da yarışmacı olarak yer alacak.