Survivor' 2019 Türk takımı yeni yarışmacısı açıklandı! Emre Durak kimdir?

Survivor' 2019 Türk takımı yeni yarışmacısı açıklandı! Emre Durak kimdir?
Survivor Türkiye Yunanistan'da yeni haftada iki takımada iki isim katılıyor. Türk takımına katılan isim Emre Durak daha önce de Survivor’a katılan Emre Durak kimdir? İşte detaylar.

Survivor’da kadrolara katılan son isimler belli oldu Türk takımına Emre Durak Yunan takımına ise Patrick Ogunsoto oldu. Sosyal medyada çok konuşulan yarışmacılar kimlerdir? İşte detaylar…

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacı adayları arasında daha önce adı geçen Emre Durak Survivor'a katılmaya hak kazandı. Emre Durak geçen sene Survivor 2018'e yedeklerden katılmış ancak kısa sürede elenmişti.

EMRE DURAK KİMDİR

Emre kendisini şöyle anlatıyor

"21 yaşındayım. Adana'dan geliyorum. Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon bölümü öğrencisiyim. Dövüş sanatları, parkour and free running, sokak akrobasisi ve extrem sporlarla ilgileniyorum. Elendiğim günden beri yılmadan bir daha Survivor'a gideceğim günü bekledim. Türkiye'yi temsil etmek bana da bir gayret verdi."

PATRICK OGUNSOTO KİMDİR

Patrick Ogunsoto aslen Nijeryalıdır; fakat kariyerinin büyük bölümünü Yunanistan’da geçirdi. 1983 yılında doğan Patrick Ogunsoto, Yunanistan’da Moudania futbol takımında oynadı. 35 yaşında olan Patrick Ogunsoto 1,79 boyundadır ve Survivor’da iddialı isimlerden biri olarak tanınıyor. Ogunsoto'nun hem Nijerya hem Yunanistan vatandaşlığı bulunuyor.