Birbirlerine girmişlerdi! Survivor Batuhan ve Acun Ilıcalı mahkemelik oldu

Birbirlerine girmişlerdi! Survivor Batuhan ve Acun Ilıcalı mahkemelik oldu
Survivor 2022 All Star’da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması tartışmaları da beraberinde getirmişti. En büyük tepkiyi ise Batuhan Karacakaya ve ailesi vermişti. Yarışma sonrası Acun Ilıcalı ile birbirine giren Karacakaya Acun’a dava açtı. 

Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olduğu Survivor 2022 All Star ekrana veda etse de tartışmalar hala devam ediyor. 

Survivor’da 8 yarışmacı 3 milyon liralık otomobil için yarışmış ve kazanan Batuhan Karacakaya olmuştu. Survivor finalinde sorunlar yaşayan Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı, araba konusunda soru işaretlerine neden olmuştu. Yarışmadan sonra Karacakaya''ya ödül olan arabanın verilmediği iddia edilmişti.

Sosyal medyada yayılan iddialara göre Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı''ya dava açtı. Tüm sözleşmeleri ve belgeleri mahkemeye sunan Karacakaya, 3 milyon lira değerindeki aracın kendisine verileceğini ama 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir anahtar teslimi yapılmadığını öne sürerek davasını açtı.

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

5 Şubat 1997 İstanbul doğumlu Batuhan Karacakaya, 25 yaşındadır. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat''in başrolünde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent rolüyle iyi bir çıkış yakaladı. Karacakaya bu dizide iki sezon boyunca yer aldı. Sonrasında Umutsuz Ev Kadınları, Aşk Tesadüfleri Sever gibi projelerde de yer aldı.
 

İlgili Haberler