Survivor Çağrı Atakan kimdir

Survivor Çağrı Atakan kimdir
Dizilerde rol almasıyla ekranlardan tanınan Çağrı Atakan, bu yıl Survivor yarışmasına katıldı. Çağrı Atakan, Survivor’ın ünlüler takımında yer alıyor. Sosyal medyanın ve sevenlerinin ilgiyle takip ettiği Çağrı Atakan kimdir? Ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan kaç yaşında? Çağrı Atakan’ın boyu kaç? Soruları ve Çağrı Atakan hakkındaki tüm detaylar…

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan, gündemden düşmüyor. Survivor yarışmasında rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Oyunculuğun yanı sıra kick boks sporuyla da yakından ilgilenen Çağrı Atakan herkes tarafından merakla araştırılıyor. Çağrı Atakan hakkındaki her şey haberimizde…

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR? ÇAĞRI ATAKAN HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Survivor ünlüler takımında yarışan Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Gençlik dizisi Arka Sıradakiler dizisinde rol almasıyla oyunculuk hayatına başlayan Çağrı Atakan, daha sonra Çukur ve Şahin Tepesi dizilerinde yer aldı.

Özellikle Çukur dizisinde canlandırdığı Remzi karakteriyle hafızalara kazınan Çağrı Atakan, savunma sporlarıyla yakından ilgilenmekledir. Çağrı Atakan, oyunculuğa bir süre ara verdiği zamanlarda kendini tiyatroya vermiştir.

Çağrı Atakan, bir dönem Eda Taşpınar ile sevgili olmuştur.

Çağrı Atakan, günümüzde hala İstanbul’da yaşamaya devam etmektedir.

ÇAĞRI ATAKAN’IN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan, düzgün fiziği ile yarışmacılar arasında dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Survivor Çağrı Atakan’ın boyu ve kilosu da merak edilen konuların başında geliyor. Survivor Çağrı Atakan’ın boyu 1.85''tir. Çağrı Atakan’ın kilosu ise 79''dur.

 

İlgili Haberler