Survivor eleme adayı kim oldu, sürgüne kim gitti? 27 Şubat 2022 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayı kim oldu, sürgüne kim gitti? 27 Şubat 2022 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor All Star 2022'de yarışma heyecanı devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler ikinci kez dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte detaylar…

Survivor’da dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oynandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası bir isim daha sürgün adasına gitti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetmiş ve Evrim’i sürgün adasına göndermişti.

 

27 ŞUBAT SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor izleyicileri dün akşam yayınlanan bölümde kıran kırana bir yarış izledi. Kadınlarda gönüllüler, erkeklerde kıl payı ünlüler kazanırken oyun en iyiler mücadelesine gitti. Nisa''nın son sayısı ile dokunulmazlık gönüllülerin oldu. Dokunulmazlığı kazanan takımın ödülü ise zeytinyağlı fasulye yemeği oldu.

 

 

27 ŞUBAT SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın ilk eleme adayı gönüllüler takımından Evrim olmuştu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bir isim belirlemek zorunda kaldı. Ünlüler takımından dokunulmaz Sema ile Adem oldu.

Bu akşam konseyde Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış en çok oyu aldı. Konseyde en çok oyu Aşkım alarak sürgün adasına gönderildi.

İlgili Haberler