Survivor Merve Aydın diskalifiye mi oluyor. Merve Aydın kimdir. Merve Aydın kaç yaşında?

Survivor Merve Aydın diskalifiye mi oluyor. Merve Aydın kimdir. Merve Aydın kaç yaşında?
Survivor 2021 hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölüm fragmanındaki görüntüler ise Survivor izleyenleri meraklandırdı. Acil durum konseyi toplanıyor. Acun Ilıcalı bir yarışmacının adaya veda etmek zorunda kaldığını açıklıyor. Fragman üzerine izleyenler veda eden yarışmacının Merve Aydın olduğu iddia edildi. Peki, Survivor Merve diskalifiye mi edildi? Merve Aydın kimdir, Merve Aydın kaç yaşında?

Survivor yeni bölüm fragmanında yaşananlar ve Acun Ilıcalı’nın açıklamaları izleyenleri çok meraklandırdı. Acun Ilıcalı bir yarışmacının Survivor''dan ayrılmak zorunda kaldığını belirtiyor. Diskalifiye olan yarışmacının ise, geçtiğimiz günlerde burnu kırılan Merve Aydın olduğu iddia edildi. Merve Aydın ile ilgili son durum bu akşam yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, 10 Mart 1994''de Mersin’de dünyaya geldi. Aydın, basketbol kariyerine de Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısında yetişerek adım attı. Aydın, 1.74 boyunda. 27 yaşında olan Merve Aydın, basketbola 10 yaşında okul takımıyla başladı. O yıllarda hafta sonunu geçirmek için basketbola giden Aydın’ın dönüm noktası, A Milli Takım koçluğu yapan Ceyhun Yıldızoğlu’nun Mersin’le anlaşması oldu. Aydın 14 yaşındayken, Yıldızoğlu’nun Mersin’de tüm genç kadın basketbolcuları toplamasıyla takıma seçildi. Milli Takım’a ilk olarak 15 yaşında giden Merve Aydın, 19 yaşına gelene kadar düzenli oynadı. Ancak sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 20 yaş altı Milli Takımı’na çok dahil olamadı. Ünlü basketbolcu, İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres forması giyiyor. Aydın, takımda oyun kurucu pozisyonunda.

İlgili Haberler