Survivor Türkiye Yunanistan'da elenen isim belli oldu!

Survivor Türkiye Yunanistan'da elenen isim belli oldu!
Survivor 2019 tüm zor şartları ile devam ediyor. Son bölümde ödül oyununu kim kazandı, Türk takımında yarışmaya kim veda etti. İşte detaylar.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam ikinci eleme gecesi yaşandı. İlk elemede Yunan takımından Lemi veda etmişti. Bu hafta eleme potasında Türk takımı vardı. Peki, dün akşam neler yaşandı? İşte detaylar…

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

İlk bölümde 8-3’lük bir skorla rakibine fark atan Türk takımı Yunan takımının skoru 9-9 yapmasıyla gerildi. Ardından Hikmet’in final oyununu kazanması ile ödülü Türk takım kazandı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ

Konseyde birinci eleme adayı Kader olurken, Sude ise Okay'ın adını vermiş, üçüncü eleme adayı da Atakan olmuştu. Survivor 2019'da bu hafta elenen isim Kader oldu.

KADER’DEN HİKMET’E SERT ÇIKIŞ

Sözün bittiği yerdeyim. Elimden geleni yaptım. Nasibimde buraya kadar kalmak varmış. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Burada bir tane Hikmet Çoban diye biri var. Yanında da koyunları var. Kavalını iyi öttürüyor. Ama onun o kavalı bir gün kırılacak. O sürü de dağılacak. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Onları destekleyeceğim.

SURVİVOR'DA YENİ KURAL

Acun Ilıcalı yeni kuralı açıkladı. Bir takımdaki erkek ya da kadın sayısı karşı cinsin sayısından ikiden fazla olamayacak. Bu yüzden eleme yaparken bu kuralı kullanacağız. Böylece oyunlardaki sayısal denge bozulmayacak.