Survivor yarışmacıları sessizliğe büründü. Acun Ilıcalı SMS birincisini ve elenen ismi açıkladı

Survivor yarışmacıları sessizliğe büründü. Acun Ilıcalı SMS birincisini ve elenen ismi açıkladı
Survivor'da 4 Mayıs Salı gecesi, Acun Ilıcalı SMS oylamasında birinci ve elenen adayı açıklayınca, yarışmacılar şok oldu. Ada konseyi bir anda sessizliğe büründü.

TV8''de Acun Ilıcalı''nın sunduğu Survivor''da geçen akşam eleme heyecanı yaşandı.

ILICALI AÇIKLADI

Survivor’da elenen isim 4 Mayıs 2021 akşamı yayınlanan bölümde belli oldu. Survivor’da eleme adayı olarak Sergen Bayar ve Merve Aydın isimleri belirlendi. SMS oylamasında birinciliği kazanan kişi belli oldu. Acun Ilıcalı SMS sonucunu, ''''Survivor 2021''de Ünlüler takımında Cumartesi akşamı yapılan seyirci oylamasında diğer takım arkadaşlarından daha fazla oy alarak oylamayı birinci olarak tamamlayan yarışmacımızın adını açıklıyorum: Ünlüler takımı seyirci oylaması birincisi İsmail Balaban'''' diyerek duyurdu. 
 

"HAKKANİYETLİ" DİYEREK AÇIKLADI

İsmail Balaban, ''''Çok zor durum ve ağır bir durum. Belirlediğim isim adaya veda edebilir. Herkesi seviyorum. Birbirimize kenetlendik. Daha hakkaniyetli olacağını düşündüğüm için Melis demek istiyorum'''' cümleleriyle üçüncü eleme adayını söyledi.

"BOĞAZIM DÜĞÜMLENDİ"

Üçüncü eleme adayı olan Melis, ''''Tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum. Biraz bekliyordum. Hakkaniyetli olmasını anlıyorum. İsmail''e saygı duyuyorum. Aşırı stresliydim. Son birkaç günümü eleme konseyi yokmuş gibi geçirmeye çalıştım. Belki bugün son yarışımdı. Bilmiyorum. Biraz boğazım düğümlendi. Saygı duyuyorum. Bekleyip göreceğiz '''' diyerek duygularını ifade etti. 

MELİS VEDA ETTİ

Survivor 2021''de bu akşam yarışmaya veda eden isim Melis oldu. Melis, ''''Buraya kadarmış. Takımım beni bu zamana kadar potaya sokmadı. Buraya gelmek de bir başarı. Konuşma hazırlamadım. İfade etmeye çalışıyorum, edebildiğim kadar. Teşekkür ederim. Beni burada ağırladığınız için de teşekkür ederim. Ben ailemin yetiştirdiği kızım. Ne gördüysem o oldu.'''' dedi. 
Survivor Ünlüler SMS sıralaması ise şöyle;
5) Melis
4) Merve
3) Sergen
2) Batuhan
1) İsmail

İlgili Haberler