Nisa Bölükbaşı'ndan ayrılmıştı! Barış Murat Yağcı Alman sevgilisiyle görüntülendi

Nisa Bölükbaşı'ndan ayrılmıştı! Barış Murat Yağcı Alman sevgilisiyle görüntülendi
Survivor yarışmacılarından Barış Murat Yağcı, önceki akşam sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.  Alman sevgilisiyle görüntülenen Yağcı, flaşlar patlayınca şaşkınlığını gizleyemedi. 

Survivor All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile ayrılığı sonrası gönlünü Alman Laura Celine''e kaptıran Barış Murat Yağcı, önceki akşam sevgilisiyle Nişantaşı''nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce kısa süreli bir şok yaşayan Yağcı "Sizlere yakalanmamak için arka sokaklardan yürümeyi tercih ettik. Helal olsun size, burada da yakaladınız" diye konuştu. 

"GÖRÜŞTÜĞÜM BİRKAÇ PROJE VAR"

Survivor dışında 2018 yılından beri ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, "Şu an spordan çıktım, yemeğe gidiyoruz. Görüştüğüm birkaç proje var. Bakalım hayırlısı" dedi. 

"EVLİLİK YAŞIM GELMEDİ"

''Survivor All Star 2022''de sakatlığı nedeniyle üç hafta boyunca parkurlardan uzak kalan Barış Murat Yağcı, elendikten sonra Almanya’ya gitmiş, Türkiye''ye dönünce yeni aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. Laura Celine adında yabancı bir modelle aşk yaşamaya başladığını duyuran oyuncu, Instagram hesabından aşk paylaşımı yapmıştı. 

31 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz hafta ise Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı. Motosikleti ile City’s AVM’ye gelen Yağcı, Almanya’dan kendisini ziyarete gelecek olan sevgilisine hediye bakmaya geldiğini söylemişti. Özel hayatı hakkında konuşan oyuncu, “Güzel bir ilişkim var. Daha 2-3 ay oldu. Evlilik yaşım tam olarak gelmedi, evlenebilirim de. Bu işler kısmet. Evlilik bir kez olsun, tek seferlik. O yüzden biraz dikkatli davranıyorum” ifadelerini kullanmıştı.


 

İlgili Haberler