Survivor'a Sergen Yalçın damga vurdu! Attığı golle izleyenler mest oldu

Survivor'a Sergen Yalçın damga vurdu! Attığı golle izleyenler mest oldu
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'nın davetiyle gittiği Survivor'da kumda futbol maçı yaptı. Yalçın maçta 1 gol ve 2 asist üretti.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi''nde istenilen performansı veremedikten sonra Beşiktaş ile yolları ayrılan Sergen Yalçın uzun zaman sonra futbola geri döndü. Yalçın, Dominik''e gitti.

Acun Ilıcalı''nın davetiyle Survivor''a giden Yalçın, Acun Medya ile yarışmacılar arasındaki kumda oynanan futbol maçında forma giydi.

"SERGEN YALÇIN ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI"

Müsabaka öncesinde Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın''ı anons ederken, "Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden, teknik direktörlük kariyerinde çok büyük başarılara imza atmış Sergen hocamız bizimle beraber olacak. Birlikte futbol oynamaktan en keyif aldığım kişi kendisi" ifadelerini kullandı.

"ZATEN SÜREKLİ İZLEDİĞİMİZ BİR PROGRAM"

Acun Ilıcalı''ya teşekkür eden Sergen Yalçın ise, "Sağ olsun Acun, teşekkür ederim. Buraya davet etti bizi. İnşallah iyi bir oyun olur. Zaten sürekli izlediğimiz bir program" dedi.

1 GOL 2 ASİST YAPTI

Mücadelenin kazanı 6-2''lik skorla Acun Medya oldu. Acun Ilıcalı ile aynı takımda oynayan Sergen Yalçın maçta 1 gol ve 2 asist üretti. Öte yandan Sergen Yalçın''ın 1 şutu direkten döndü.

 

İlgili Haberler