Survivor’da Acun’un en sevdiği yarışmacılardandı… Evrim Panorama’da konuştu, herkesin ağzı açık kaldı

Survivor’da Acun’un en sevdiği yarışmacılardandı… Evrim Panorama’da konuştu, herkesin ağzı açık kaldı
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor’a damga vuran Evrim Keklik, Survivor Panorama’da açıklamalarda bulundu. Survivor Evrim, “Nisa sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı. Hiçbir olayın içine girmedi, kimseyle problem yaşamadı. Çünkü onun yerine başkaları problem yaşıyordu” dedi.

TV8'in büyük heyecanla takip edilen yarışması Survivor'a damga vuran Evrim Keklik 'Survivor Panorama' programına katıldı. Yarışma boyunca sürekli tartışama yaşadığı Nisa hakkında, “Nisa, Survivor'da sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı" dedi. Evrim'in Nisa hakkındaki bu yorumu ise kafaları karıştırdı.

Survivor'ı, ada yaşantısını çok sevdiğini söyleyen Evrim, "Evet, zorlandım aç kalmak beni yordu. İnsanlarla tartıştım. Benim karakterime, fikirlerime uymayan şeyler karşısında susamam. Ben aslında komik bir insanım ama şartlar zorluyor" dedi.

SURVİVOR EVRİM’DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

Nisa konusuna açıklık getiren Evrim, "Nisa sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı. Hiçbir olayın içine girmedi, kimseyle problem yaşamadı. Çünkü onun yerine başkaları problem yaşıyordu. Cemal Can ve Yasin onu korumasaydı o dişe diş tartışsaydı benim kadar güçlü zaten kalamazdı" dedi.

PEŞ PEŞE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Evrim Keklik, yarışmanın en başından beri Gönüllüler takımında birlikte olduğu ancak iyi anlaşamadığı Nisa'nın elenmesinin ardından Twitter hesabından peş peşe paylaşım yapmıştı.

Survivor Evrim, isim vermeden şunları yazdı: "Hadise ne demiş 'Her şey burada bitti toparlan gidiyorsun.' Biz Türkler nasıl diyoruz 'Bu işler parayla değil sırayla."

 

survivor-in-disli-yarismacisi-evrim-den-olay-718059-5914-13-b.jpgsurvivor-in-disli-yarismacisi-evrim-den-olay-718059-9804-10-b.jpg

EVRİM KEKLİK KİMDİR? SURVİVOR 2020'DEN ELENEN EVRİM KEKLİK KAÇ YAŞINDA, NERELİ? SURVİVOR EVRİM KİMDİR?

Evrim Keklik, Survivor 2020'de Gönüllüler takımında yarışmaya başlamıştı. Oyunlarda gösterdiği performansla izleyenlerin dikkatini çeken Evrim Keklik, 23 Haziran'da adaya veda etmişti. Peki,Evrim Keklik kimdir? Evrim Keklik kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020'nin Gönüllüler takımında yarışacak olan Evrim, yayınlanan tanıtım videosunda kendisini şu şekilde anlattı:

"Merhaba, ben Evrim Keklik 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum ilkokul 1. sınıfta Fenerbahce Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti."