Survivor'da büyük buluşma. Gözyaşları sel oldu

Survivor'da büyük buluşma. Gözyaşları sel oldu
Survivor ailelerle buluşma ekrana damga vurdu. Performans oyununun ardından mavi ve kırmızı takım, bu zamana kadar en büyük ödül için ödül oyununda karşı karşıya geldi.

Performans oyunu kadın ve erkek yarışmacıları zorladı ancak iki tarafta da kazanan belli oldu. Ardından takımlar aileleri için ödül oyunu parkuruna çıktı. Bu hafta dokunulmazlık oyunu olmadığını belirten Acun Ilıcalı, bunun yerine iki farklı aileler buluşması yapılacağını açıkladı.

SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Haftanın yeni sembol mücadelesinin ödülü nefis içli köfte oldu. Kadın ve erkek yarışmacılar hem ödül hem de sembol için yarıştı ve kadınlarda Merve Aydın, erkeklerde de İsmail Balaban kazanan oldu.  

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Survivor 2021''de finale sayılı zaman kala bu hafta eleme ve dokunulmazlık oyununu olmayacağı açıklandı. Acun Ilıcalı, 16 Mayıs günü gerçekleşen ödül oyununda ödülü açıkladı. Bu hafta yarışmacılar aileleri ile zaman geçirebilecek ve onlarla unutulmaz akşam yemeği yiyecek. Söz konusu aileler buluşması ödülünü iki ödül oyunu ile hayata geçireceklerini belirten Ilıcalı, her yarışmacının ailesinden iki kişi ile toplamda görüşmüş olacağını ekledi. Kazanan takım aileleri ile 2 saat zaman geçirecek.

12 sayı yapan takımın kazanacağı oyun başa baş mücadeleye sahne oldu ve mavi takım Poyraz''ın sayısı ile kazanan taraf oldu. Böylelikle 2 turlu yarışın ilkini mavi takım kazandı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Aleyna''nın Cansu diye haykırışı. Kardeşini kucağına alması. Ne söylediğini anlamak için harfleri sayması. Çok duygusal anlar yaşandı.

İlgili Haberler