Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
Survivor 2019'un 3 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen bölümünde Türk ve Yunan takımları haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Haftanın ilk dokunulmazlığı Türk takımı kazanmıştı. Peki, ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? İşte detaylar.

Survivor haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan belli oldu. İlk gün Türkiye’de gösterdiği performans ile dikkat çeken Hikmet ikinci günde damga vurdu. Peki, dokunulmazlığı hangi takım kazandı işte detaylar. 

Survivor'ın ilk gününde Türk takımı rakibine büyük üstünlük kurmuş ve hem baraka hem de ilk dokunulmazlık oyununu kazanmayı başarmıştı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele gerçekleşti.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI 

Survivor'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyununda skor 9-7'ye geldi ve mücadele son ana kaldı. İki takım da en iyi iki erkek ve en iyi kadın yarışmacıyı seçti. Türkiye Yunanistan'ı 10-8 mağlup ederek ikinci dokunulmazlığı da kazandı.

YUNANİSTAN TAKIMINDA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

Survivor 2019'un ilk ada konseyi dün gerçekleşti. Survivor Türkiye Yunanistan'da iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı 3 eleme adayı çıkardı. Survivor Türkiye ve Yunanistan ikinci bölümde gerçekleşen konseyde dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi olan isimler ikinci ve üçüncü isimleri söylediler.

Ada konseyinde gerçekleştirilen oylama sonucu takım arkadaşları tarafında adı yazılan Loulieta 7 oy ile ilk elenme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan Ria ikinci elenme adayı olarak Spyros’un adını söyledi. Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan bir diğer isim Stavratis ise elenme adayı olarak Demi’nin adını söyledi.