Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da ilk eleme adayı olan isim kim oldu? Market ödülünü kim kazandı?

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da ilk eleme adayı olan isim kim oldu? Market ödülünü kim kazandı?
Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Her geçen gün şartların biraz daha zorlaştığı Survivor'da oynanan her oyun her dokunulmazlık oldukça kıymetli! Survivor ekrana gelen son bölümde yarışmacılar ilk olarak market ödülü için mücadele ettikten sonra haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir isim Survivor'da bu haftanın ilk eleme adayı oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan isim...

Survivor''da ekrana gelen son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk olarak market ödülü için kıyasıya mücadele etti. Son haftalara yaklaşırken her ödülün her dokunulmazlığın çok kıymetli olduğu Survivor 2021''de market ödülü kıyasıya bir mücadeleye sahne olurken uzun bir aranın ardından market ödülünü kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

Market ödülünün ardından Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden takım konseyde bir arkadaşının ismini yazmak zorunda kaldı. Peki Survivor''da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor''da haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR''DA MARKET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? 

Survivor''da uzun bir aranın ardından market ödülünü kazanan takım Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımında kaybedilen market ödülünün ardından sinirler gerildi. Dora ve Aleyna Çalışkan arasında sözlü tartışma yaşandı.

SURVİVOR''DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Survivor''da dokunulmazlığı kazanan takım Ünlüler takımı oldu. Son ana kadar kıran kırana bir müsabakanın yaşandığı Survivor 2021''de haftanın ilk dokunulmazlık oyununda 8-6''lık skoru 8-8''e getiren Gönüller takımı bu başarısını son iki oyunda gösteremedi ve 10-8''lik skorla haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti.

SURVİVOR HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? 

Survivor''da Gönüllüler takımında kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından konseyde kaybedilen iki oyunun değerlendirmesi yarışmacılar tarafından yapıldı. En çok oyu alarak bu haftanın eleme adayı olan isim Gönüllüler takımından Aleyna Çalışkan oldu.

İlgili Haberler