Adem Kılıçcı Acun Ilıcalı’yı neden sildiğini anlattı. Survivor’da ikinci olmuştu

Adem Kılıçcı Acun Ilıcalı’yı neden sildiğini anlattı. Survivor’da ikinci olmuştu
Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olduğu Survivor 2022 All Star'da ikinci olan milli boksör Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı'yı tek kalemde silip sosyal medyada takipten çıkarmıştı. Milli boksör Kılıçcı, Acun Ilıcalı’yı neden takipten çıkardığını ilk defa anlattı. 

Survivor 2022 All Star sona erdi ancak yarışmayla ilgili tartışmalat bitmedi. Nisa Bölükbaşı ile finale kalan ve yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı''yı sosyal medyada neden takipten çıkardığını açıkladı.

All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, yaklaşık altı aylık serüvenin sonunda 30 Haziran Perşembe günü sona ermişti. 

Çeyrek finalde Ayşe Yüksel''i, yarı finalde Batuhan Karacakaya''yı eleyen Nisa Bölükbaşı, İstanbul''da gerçekleşen büyük finalde de eski şampiyonlardan Adem Kılıçcı''yı SMS oylamasında geride bırakmayı başardı.

Nisa''nın şampiyonluğu, başta Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya ve Adem Kılıçcı olmak üzere birçok Survivor yarışmacısını kızdırdı.

İDDİALARA CEVAP VERDİ

Yarışmada ikinciliği elde eden Adem Kılıçcı, "Bi başka" adlı programa konuk oldu. Kılıçcı, Acun Ilıcalı ile ilgili iddialara çarpıcı cevaplar verdi.

Adem Kılıçcı''nın, Survivor All Star 2022''de ikincilik elde ettikten sonra Acun Ilıcalı''yı takipten çıktığı iddia edilmişti. Adem Kılıçcı''dan bu iddiaya cevap geldi.

"ARAMIZDA BİR ESPRİSİ VAR"

Kılıçcı, "All Star''a gitmeden önce de Acun abiyi takip etmiyordum ama onunla alakalı bir haber olduğu zaman tabii ki hesabına girip bakıyorum.

Acun abiyi takip etmeme olayı bizim aramızda olan bir şey ve 2-3 senesi var. Aramızda bir esprisi var. Finalden sonra oluşan bir şey değildi yani." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler