Survivorun iki yıldızı birlikte tatile gitmişti! Aycan-Sercan ilişkisinin sırrı ortaya çıktı

Survivorun iki yıldızı birlikte tatile gitmişti! Aycan-Sercan ilişkisinin sırrı ortaya çıktı
Survivor2020'nin yarışmacıları Sercan Yıldırım ile Aycan Yanaç birlikte tatile çıkmış, paylaştıkları fotoğraf sosyal medyada olay olmuştu. İkili hala tatilde dinlenirken, arkadaşlıklarını her geçen gün daha da pekiştiriyorlar.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışmasında aynı takımda yer alan ve elendikten sonra iki yakın arkadaş olan Sercan Yıldırım ile Aycan Yanaç, birlikte tatile çıkmıştı.  Bir süre önce Sercan'ın kardeşinin düğününde bir araya gelen ikili, bu sefer de yarışma esnasında planladıkları çikolata partisi yapma sözlerini tutmak için tatile çıkmıştı. 

Aynı yarışmada yer alan Yasin Obuz'u da alan Aycan ile Sercan, Çeşme'ye gitmek için yola çıkmıştı. Sosyal medya üzerinden laf atan Survivor yarışmacıları seyahatte birbirlerini ifşa etmeyi ihmal etmemişti. 
Arabayı süren Sercan Yıldırım arka koltukta uyuyan Aycan'ın fotoğrafını çekerek paylaştı. Fotoğrafa aralarında çeken diyalogları da yazan Sercan Yıldırım, "SY: Yolda bile uyuyor, A.Y: Sanane uyurum, S.Y: Ok" ifadelerini kullanmıştı.

Tatilde Sercan ile Aycan'ın daha da samimi olduğu ifade edildi. Özellikle ikilinin futbola olan sevdaları, muhabbetlerinin ana konusunu oluşturdu. Sercan'ın ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın takımında forvet olarak oynama ihtimali de sohbet konusu oldu. 

Bu transferin gerçekleşmesi halinde Hollanda'da yaşayacak olan Sercan'ın Almanya'da top koşturan Aycan Yanaç ile daha sık görüşme konusunda anlaştıkları öğrenildi. 30 yaşındaki Servcan'ın bu sezonu Hollanda'da top oynayarak geçirmesine kesin olarak bakılıyor. Zaten ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da bu konudaki fikrini beyan etmişti.

Gerek Sercan'ın gerekse Aycan'ın sosyal medyadaki fanları bu ikiliyi yanyana görüp, ortak bir açıklama yapmalarını her fırsatta dile getiriyorlar.