Survivor'un yeni ismi Çağman Çatay bakın kim çıktı

Survivor'un yeni ismi Çağman Çatay bakın kim çıktı
Survivor 2021'de yarışmaya yedek olarak dahil olan Çağman Çatay'ın Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale geldiği ortaya çıktı.

Survivor'un yeni ismi Çağman Çatay bakın kim çıktı

Survivor 2021''ye yedeklerden dahil olan Çağman Çatay''ın kim olduğu merak konusu oldu. Haber Global''de yer alan habere göreTV8''in sevilen yarışma programı Survivor''da, Ünlüler takımının kadrosuna Çağman Çatay katıldı. Survivor 2021''e yedeklerden dahil olan Çağman Çatay''ın hayatı merak konusu oldu.

Instagramda 22.9 bin takipçisi bulunan Survivor Çağman''ın daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale geldiği ortaya çıktı.

Survivor Çağman''ın Ünlüler takımına dahil olmasıyla birlikte yarışmada dengelerin değişmesi bekleniyor.  

ÇAĞATAY ÇAMAN KİMDİR?

Survivor yeni yarışmacısı olan Çağman Çatay 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çağman, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu. Yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin ilgilendiği spor dalları arasında yer alıyor.

Spor eğitmenliği yapan Survivor Çağatay daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmış.  

İlgili Haberler