Suud sermayeli Independent, Sinan Oğan'ı hedef gösterdi

Suud sermayeli Independent, Sinan Oğan'ı hedef gösterdi
Suudi Arabistan'ın finanse ettiği İngiltere merkezli Independent'ın Türkçe servisi "Türkiye'yi Araplaştıracağız" ifadelerini kullanan Müfid Yüksel'e tepki gösteren Sinan Oğan'ı hedef gösterdi.

Sinan Oğan, "Türkiye'yi Araplaştıracağız, Arap mahalleleri kuracağız" ifadelerini kullanan Yeni Şafak gazetesi eski yazarı Müfid Yüksel'e tepki gösterdi.

Suudi sermayeli Independent gazetesinin Türkçe servisi Yüksel'in tehdit edildiğini ifade ettiği haberinde ise Oğan'ı hedef gösterdi.

Söz konusu habere tepki gösteren Oğan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Müptezelin birisi "Türkiye'yi Araplaştıracağız, Arap mahalleleri kuracağız" diye twit atınca insanlar da sosyal medyadan tepki göstermiş. @nevzatcicek yönetiminde @TurkishIndy bu müptezelin saçmalıklarını haber yapmış! Siz asparagas ve dedikodu gazeteciliği mi yapmaya başladınız?" ifadelerini kullandı.

"Bir kez daha gördük ki, Türkiye'de medya belirli kesimlerin kontrolünde oldukça bizim sosyal medyada daha da güçlü olmaktan başka seçeneğimiz yok!" ifadelerini kullanan Oğan, takipçilerine "Sosyal medyada sesimizin daha da güçlü çıkması, Türk'ün hak ve hukukunu koruyabilmemiz için Türk milliyetçileri göreve..." çağrısında bulundu.

İlgili Haberler