Tabarez'den Muslera açıklaması

Tabarez'den Muslera açıklaması
Fransa'ya 2-0 mağlup olarak kupaya veda eden Uruguay'da Teknik direktör Oscar Tabarez maçtan sonra oyuncularıyla gurur duyduğunu açıkladı. Tabarez, ikinci golde hata yapan Muslera hakkında da konuştu.

Uruguay Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Tabarez, Fransa’ya 2-0 yenildikleri Dünya Kupası Çeyrek Final maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

71 yaşındaki teknik adam, “Uruguay gibi bir ülke için elbette kötü hissettirecek bir yenilgi. Ama şimdi ileriye bakmaya ihtiyacımız var. Futbolun çok önemli ülkeleri bu turnuvaya çoktan veda etti” ifadelerini kullandı.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen Tabarez, “Sadece hiçbir şey yapmayanlar hata yapmaz. Maçtan sonra bütün oyuncularımla konuştum ve onlarla gurur duyduğumu, kafalarını dik tutmaları gerektiğini söyledim. Onlara karşı hiçbir kötü şey söylemedim” dedi.

Öte yandan Antoine Griezmann’ın ikinci goldeki şutunda topu yumruklayamayarak kalesini gole kapatamayan Muslera hakkında açıklama yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Hepimiz gördük ki çok sıradan bir gol olmadı. Ama Muslera şimdiye kadar yakaladığız başarılarda hep kilit rol oynadı” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler