Tacizci hain diyor ki; islam devleti olsun

Uşşaki tarikatının, "Eş-Şeyh Es-Seyyid Eş-Şerif Eyyup Fatih Nurullah Efendi hazretleri" unvanlı lideri olan çocuk tacizcisinin gerçek adı Eyüp Fatih Şağban''mış.

Bu şaklaban, Sakarya''nın Akyazı ilçesinde müritlerini ağırladığı yazlıkta 12 yaşındaki çocuğun babasının şikâyeti üzerine defalarca taciz ettiği anlaşıldığından mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Değerli okurlarım,

Nurani TV adlı YouTube kanalında çocuk tacizcisi Şağban, FETÖ''nün taktiğiyle devlete sızmayı müritlerine telkin ediyor.

''Sarık veya cübbe giymek, resmi işlerimizde engel oluşturuyorsa nasıl bir yol izlemeliyiz'' sorusuna şöyle yanıt veriyor:

Şağban: ''O kisveyi taşıyacağım, diye devletten kopmak yok, hizmetten kopmak yok, ticaretten kopmak yok. biz devleti, makamları, bıraktığımız zaman oraya ne idüğü belirsizler gelir. Hele İslam devleti olsun; en güzel sarığı biz saracağız, en güzel cübbeleri biz giyeceğiz. Vakti geldiğinde devletin kontrol mekanizmasında olalım…''

Değerli okurlarım,

Sözcü TV''ye logosunu izinsiz değiştirdiği için 20 bin lira ceza kesen RTÜK, tek bir yaptırım uygulamıyor.

AKP iktidarından tek bir kişi çıkıp da, "One Minute" demiyor, diyemiyor…

Tek bir Cumhuriyet Savcısı, soruşturma açmıyor, açamıyor…

Son yıllarda, nereden cesaret aldıkları belli olan

·   Atatürk düşmanları,

·   Laik demokratik ve sosyal hukuk devleti düşmanları,

·   Cumhuriyet düşmanları,

Türkiye Cumhuriyeti Devletine savaş açmış görünüyorlar.

Gün geçtikçe dozunu artıran bu bedbahtlar zihinlerinde tuttukları karanlık emelleri artık açık açık eyleme dönüştürmeye başlıyorlar.

Kur''an-ın Hucurât Suresi''nden bir ayet meali şöyledir:

"Ey inananlar, eğer bir fâsık, (fitne-fesat unsuru) hak yoldan çıkmış, özü sözü bozuk tutarsız davranışlarıyla tanınan birisi size bir haber getirirse onun doğruluğunu iyice araştırın. Yoksa bilmeyerek hiç yoktan bir topluluğa insanlara kötülük etmiş, zarar vermiş, suçlamış, incitmiş olursunuz ki sonradan pişman olursunuz, bundan pişmanlık duyarsınız…"

Değerli okurlarım,

Tarikatlar, cemaatler, fitne-fesat unsurları ülkenin dört bir yanı sardı. Bürokraside yer kapma yarışındalar ki bakanlıkları dahi paylaştılar.

·   Kimi; ''Cumhuriyet kurulacağına keşke Yunan kazansaydı '' diye meydan okuyor,

·   Kimi; ''Lozan hezimettir'' diyebiliyor,

·   Kimi; Allah''ın mabedinde Atatürk''e lanet okuyor,

·   Kimi; ''1. Cumhuriyet sona erdi" küstahlığında bulunuyor…

FETÖ''nün şerefsiz hain lideri Fetullah Gülen de benzer taktikle devlete sızdı ve göz göre göre paralel yapıyı oluşturdu...

Sonuç 15 Temmuz…

15 Temmuz''dan ders alınmamış olmalı ki, tarikatlar, cemaatler televizyonlardan ve sosyal medyadan zehir saçıyorlar.

Cumhuriyetin savcıları bir köşeye çekilmiş seyrediyorlar.

Değerli okurlarım,

Çok üzgünüm çok…

23. dönem milletvekili çok değerli canım kardeşim Dr. Mücahit Pehlivan 2 Eylül 2020''de Hakk''ın rahmetine kavuştu.

1969''da Yeni Tanin gazetesinde mesleğe başladığımda matbaa müdürü olan canım ağabeyim, meslek büyüğüm Abdi Pehlivan''ın 1963 doğumlu biricik oğlu Mücahit 6 yaşındaydı.

Rahmetli Mücahit; Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu oldu, Ankara Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliği yaptı.

Sürekli Basın kartı sahibi olarak televizyonlarda Sağlık Programı hazırlayıp sundu.

Dr. Mücahit hastanede yatan ve adeta vefatı beklenen merhum Başbakan Bülent Ecevit''in doktoru oldu ve kendisini tedavi ederek hastaneden yürüyerek ayrılmasını sağladı.

Dr. Mücahit Pehlivan 2 Eylül 2020 tarihinde Ankara''da tedavi gördüğü hastanede 57 yaşında hayatını kaybetti...

İncek Mezarlığı''nda cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Önder Sürenkök, eski bakan Yaşar Topçu, milletvekilleri, gazeteciler, ailesi ve sevenleri katıldı.

22 Temmuz 2007''de yapılan milletvekili genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Demokratik Sol Parti kontenjanından milletvekilli seçilen, daha sonra başörtüsü serbestliğine ilişkin Anayasa değişikliğinde "evet" oyu verdiği için partisinden ayrılmak zorunda bırakılan Pehlivan siyasi hayatına AK Parti''de devam etti.

ekran-alintisi-999.jpg

Ama AKP''de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da hayatını kaybeden eski milletvekillerinin cenaze törenine katılmadılar, çelenk bile göndermediler.

Siyasetin vefasız yüzü oldular…

Canım kardeşim Mücahit Pehlivan,

Melek gibi yaşadın, sorunu olan herkesin yardıma koştun, paraya pula değil dostluğa önem verdin. Mekânın Cennet''tir, ruhun şad olsun.

ekran-alintisi1-011.jpg

Abdi ağabeyim, Nermin ablam, Bahar ve eşi Yaşat kardeşlerim, Irmak ve Derin Su evlatlarım başınız sağ olsun, Allah sonsuz sabır ve sağlıklı ömür versin…

 

Yazarın Diğer Yazıları