Takipsizlik kararının ardından Özlem Çerçioğlu'ndan açıklama

Takipsizlik kararının ardından Özlem Çerçioğlu'ndan açıklama
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hakkındaki FETÖ davasında takipsizlik kararı alınmasının ardından açıklamada bulundu. Çerçioğlu, kendisine iftira atanların yargı önüne çıkacağını söyledi. 

Beraberinde CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Bülent Tezcan ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ile Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki Demokrasi Çadırı’nı ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Hakkında FETÖ üyeliği iddiasıyla açılan soruşturmada takipsizlik kararıyla verilmesiyle ilgili sessizliğini bozan Çerçioğlu, “Bu iftirayı bize atanlar elbet yargı önüne çıkacak” diye konuştu. 

 Çerçioğlu, “Bizim hukukçularımız, avukatlarımız bu işin peşini bırakmayacak. Bu iftirayı bize atanlar elbet yargı önüne çıkacak. O zamanda söylemiştik. Gerçekten çok büyük bir iftira atıldı. Bu iftiraları atan kişilere, elbette yargı önünde gereken işlemler yapılacak. Bu tip işler, FETÖ’nün ekmeğine yağ sürmektir. Bunlar neden, niçin bu iftirayı attılar? Bunların mutlaka araştırılması gerekiyor. Bizim hukukçularımız, avukatlarımız bu işin peşini bırakmayacak. Bu iftirayı bize atanlar elbet yargı önüne çıkacak” dedi.