Taksiciden yol ortasında bıçaklı saldırı

Taksiciden yol ortasında bıçaklı saldırı
İstanbul'da trafikte tartıştığı sürücüye bıçak çeken taksi şoförü çevredeki vatandaşların araya girmesinin ardından olay yerinden uzaklaştı.

İstanbul’da Basın Ekspres yolunda iki sürücü “yol verme” meselesi yüzünden birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu, bıçakların çekildiği kavga anı kask kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, Basın Ekspres bağlantı yolu Bahçelievler Yenibosna mevkii Atatürk Havalimanı istikametinde, içerisinde yolcu olan taksi sürücü beyaz otomobildeki sürücüyü sıkıştırdı. Bunun üzerine otomobildeki sürücü taksiciye tepki gösterdi. Tepkinin üzerine eline bıçak alan taksici, yolun ortasında aracını durdurarak aşağıya indi. Taksicinin otomobil sürücüsünün üstüne yürümesi üzerine kavga başladı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı gören çevredeki sürücüler ise koşarak yanlarına geldi. Bir süre birbirine vuran şahısları araya girerek ayıran sürücüler, elinde bıçak olan taksiciye ise tepki gösterdi.

TEKME, YUMRUK VE BIÇAK HAVADA UÇUŞTU

Kavga sonrası taksici aracına binerek uzaklaşmaya başladı. Ancak sinirlerine hakim olamayan otomobil sürücüsü araca yumruk ve tekme attı. Taksicinin olay yerinden ayrılmasıyla kavga son buldu. Otomobil sürücüsü de bir hışımla aracına binerek taksiyi takip etmek istedi. Ancak kendisine telkinde bulunan sürücülerin sayesinde biraz olsun sakinleşti. 

İlgili Haberler