Taksicilerden Mansur Yavaş'a destek

Taksicilerden Mansur Yavaş'a destek
Başkentteki onlarca taksici Ankara Büyükşehir Belediye binasının önüne gelerek Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek mesajı verdi. Skandal iddialara tepki gösteren taksiciler, daha sonra Mansur Yavaş'la da bir araya geldi.

Sinan Aygün'ün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki skandal iddiaları tepki çekmeye devam ediyor.

Vatandaşların desteğinin yanı sıra Ankara'daki taksici esnafı da Mansur Yavaş'ın yanında olduğunu açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan onlarca taksici, "Mansur Başkanım Yalnız Değilsiniz", "Taksici Esnafı Seninle" pankartları açtı.

Taksicilerin destek protestosunun ardından yanlarına inen Başkan Yavaş, daha sonra da taksici esnafını makam odasında ağırladı.

Görüşmeyi ve destek mesajını Twitter hesabı üzerinden paylaşan Mansur Yavaş, "Desteğini hiçbir zaman üzerimizden eksik etmeyen taksici esnafımız yine arkamızda yer aldı. Kendilerine teşekkürü borç bilirim. Söz veriyorum ki; yönetimde olduğumuz süre boyunca bu sevginin hakkını verecek, vatandaşımızın parasını kimsenin boğazından geçirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.