Duydunuz mu Almanlar açlıktan ölüyormuş. Bir de utanmadan Almanlar anlatmış gibi yazdılar

Duydunuz mu Almanlar açlıktan ölüyormuş. Bir de utanmadan Almanlar anlatmış gibi yazdılar
Daha önce ''para harcamadan'' alışveriş yapmanın yöntemini manşetine taşıyarak büyük tepki toplayan Takvim Gazetesi, ''Bu iş böyle euromez'' manşetiyle gündemde.

Vatandaşı kasıp kavuran ekonomik krizi görmezden gelmekle kalmayıp adeta insan aklıyla alay edercesine manşetler atan Takvim Gazetesi, "Almanya''nın enflasyonunu" manşetine taşıdı.

"Almanya enflasyonla tanıştı. Fiyatlar ayağa kalktı. Halkın geçim sıkıntısını AB''nin haber kanalı Euronews gündeme taşıdı. Emekli Gabriele Vashah da gözyaşları ile anlattı." ifadelerini kullanan Takvim, "Bu iş böyle euromez" dedi.

Gabriele Vashah isimli emekli kadının marketten eve ağlayarak döndüğünü yazan Takvim şu ifadelere yer verdi:

"Emekli ve dar gelirliler mecburen gıda bankalarına yöneldi. Fakat onlar da sınırlı sayıda ürün üretiyor. Bazen marketten eve ağlayarak dönüyorum. Çünkü artık eskisi gibi birçok gıda ürününü alamıyorum. Mesela ekmek 2 Euro''ya yükseldi.Artık ekmek bile almam çok zor. Tereyağı, sosis de öyle..."

TAKVİM’İN YOKSUL HALKA ALIŞVERİŞ TAKTİKLERİ TEPKİ TOPAMIŞTI: ALIŞVERİŞE TOK KARNINA ÇIKIN

Takvim gazetesi bugün çıkan manşetinde, halkın birinci önceliği olan ancak iktidarın görmezden geldiği, ekonomik sıkıntıya ilişkin bir haber yer aldı. “Bu haberi okumadan markete girmeyin, çıkarken üzülmeyin” denilen haberde, 10 maddede market alışverişine dair kendince püf noktaları sıraladı. Gazete okuyucularına aç karnına alışveriş yapılmamasını önererek “Alışverişe tek başına ve tok karnına çıkın. Çocuklar olmasın” uyarısı da yapan Takvim, sosyal medyada tepki topladı.

İlgili Haberler