Tamer Karadağlı ödül töreninde büyük tepki çekmişti! Neden milliyetçi olduğunu açıkladı

Tamer Karadağlı ödül töreninde büyük tepki çekmişti! Neden milliyetçi olduğunu açıkladı
Çocuklar Duymasın dizisinin 'taş fırın erkeği Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı iktidara yakın Sabah Gazetesi'ne konuştu.

Antalya''da bu yıl 58''incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ödül törenine Nihal Yalçın''ın konuşması damga vurmuştu. Yalçın konuşurken Tamer Karadağlı''nın tavırları ise tepki toplamıştı. 

Ödül törenindeki hareketleriyle gündeme gelen Karadağlı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"YAZILAN HABERLERİ UMURSAMIYORUM"

"Gazetecilerin her yazdığına cevap vermek zorunda değilim, çoğu zaman da vermiyorum zaten" diyen Karadağlı, "Umursamıyorum eskisi gibi hakkımda çıkan haberleri de, yazılanları da" diye belirtti.

Karadağlı, "Ben her ne kadar yurt dışında büyümüş olsam da yaşım ilerledikçe milliyetçi bir insan oldum. Yurt dışına sıklıkla gitmek insanın daha milliyetçi bir ruha bürünmesine de sebep oluyor. Bunu bizzat kendimde gördüm" diye de ifade etti.

"YAŞIM İLERLEDİKÇE MİLLİYETÇİ BİRİ OLDUM"

Amerika''da ve Avrupa''da birçok projede yer aldınız. Böyle projelerde bir Türk oyuncu olarak yer almak size neler hissettiriyor?

Ülkemi yurt dışında temsil etmek bana her zaman gurur vermiştir. Ben ülkemi, bayrağımı, bu toprakları, askerimizi, polisimizi çok seven biriyim. Ben her ne kadar yurt dışında büyümüş olsam da yaşım ilerledikçe milliyetçi bir insan oldum. Yurt dışına sıklıkla gitmek insanın daha milliyetçi bir ruha bürünmesine de sebep oluyor. Bunu bizzat kendimde gördüm. Son rol aldığım dizide asker rolü oynadım. Bu rolü canlandırmak bile bana büyük gurur verdi. Askerlerimizden güzel mesajlar aldım. Onlar canları pahasına vatanımızı koruyor. Biz bugün evimizde rahatça oturuyorsak, sokakta güven içinde geziyorsak, askerlerimizin sayesindedir."

İlgili Haberler