Tanzim çadırları markete mi dönüşüyor?

Tanzim çadırları markete mi dönüşüyor?
Kastamonu'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, meyve sebze satışı için açılan tanzim satış noktalarında başta temizlik ürünleri olmak üzere başka ürünlerinde satılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimleri kapsamında Kastamonu'da vatandaşlara hitap etti. 

Tanzim satış noktalarında sebze meyve dışında başka ürünlerin de satılacağını söyleyen Erdoğan, "Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadılar. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz daha kilitlendik. Biz sorumluluğumuzun ve mücadelenin öneminin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye'yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Baktılar kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Bunlar terör estirdiler. Gıdada terör estirenlere gereken dersi veriyoruz, bakalım sırada ne var, göreceğiz?"

İlgili Haberler