Tarikatına öyle bir mesaj verdi ki pes dedi. Cezaevindeki Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'dan mektup var

Tarikatına öyle bir mesaj verdi ki pes dedi. Cezaevindeki Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'dan mektup var
Tutuklanan Şeyh Fatih Nurullah mektubunda şikayetçi baba F.A’yı uyuşturucu bağımlısı olmakla suçladı. “Yokluğumu hissettirmeyin” dedi.

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, Sakarya'da, 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği iddiasıyla tutuklanan Şeyh Fatih Nurullah, müritlerine mektup yazarak kendisini savundu. Gerçek adı Eyyüp Fatih Şağban olan Nurullah'ın cemaate dağıtılan mektubu şu şekilde: 

“İcazet töreni öncesinde böyle meşum bir olay yaşanması fakiri üzmüş, yeni halife kardeşlerimizin boynunu bükmüştür. Bütün halifelerimiz, rehber ve zakirlerimiz vazifelerine devam ederek yokluğumuzu hissettirmemesi temennimizdir. Hacı Bayram Külliyemizin tamamlanması ricamızdır. Bize gelince…”

18'İNDE BELKİ OLUR

“Aklıma Ahmet Yesevi Hazretleri geldi. 63 yaşından sonra yer altına inmiş ve bir daha ışığı görmemiş. Kendimi şartladım. Çıkarsam hizmetinize devam edeceğim. Sizi üzecek bir şey yapmadım. Komployla karşı karşıyayız. Uyuşturucu bağımlısı birinin bozuk aile yapısının korunması için yaptığımız merhameten yardımlar ihanet ve komplo olarak geri dönmüştür.

Kızlarını bize teklif etmişler. Bizim de “Yaşı 18'e geldiğinde belki olur” demekliğimiz olmuştur. Telefondaki konuşmalarda, yapmadığımız fiileri bize zorla teyit ettirmek istemişler ve ayrı ayrı para talep etmişlerdir. (70.000 TL) Telefondaki “yapmayın – etmeyin” ricaları böyle bir sonucun doğmaması içindir. Ne yazık ki İstanbul Sözleşmesi'ndeki beyan esas alınarak, bu durum zuhur etmiştir.”

yenicag-007.jpg

İlgili Haberler