Tarım Kredi Kooperatifi marketinden eli boş çıkan asgari ücretli işçi: Reis'in arkasındayız

Tarım Kredi Kooperatifi marketinden eli boş çıkan asgari ücretli işçi: Reis'in arkasındayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifleri'nde yüzde 30 indirim uygulanacağını söyleyip bugüne işaret etmişti. Ancak bugün Tarım Kredi Kooperatiflerine gidenler umduğu indirimi bulamadı. Marketten eli boş çıkan asgari ücretli işçi "Reis'in arkasındayız" dedi.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri''nin bin 400 mağazasında yüzde 30 indirim yapılacağı geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. 

Erdoğan indirim için bugünü işaret etmişti. Ancak bugün sabah saatlerinden itibaren marketlerin önünde kuyruklar oluşturan vatandaş, beklediği indirimi bulamadı.

Marketten eli boş çıkan ve asgari ücretli çalıştığını iddia eden vatandaşlardan biri işte çalışırken öğlen arasında marketin önüne geldiğini ve fiyatların indirimli olmadığını şu ifadelerle anlattı:

Yemek arasından koşturarak geldim alışveriş yapmak için. Dün zincir marketlerden birinden çay aldım. Çayın fiyatı 72.5 liraydı. Buraya geldim çayın fiyatı 76.25 lira. Şekerde indirim var dediler şeker yok. Ayçiçek yağı ve zeytinyağında herhangi bir indirim yok yani 1 lira, 1.5 lira fark ediyor. Markası belli değil. Güvenilir mi güvenilmez mi onu da bilmiyoruz.

REİSİN ARKASINDAYIZ

Mağdur olduk. Cumhurbaşkanımıza güveniyorduk, hala da güveniyoruz arkasındayız. Acaba ona oynanan bir oyun mu bu, arkasındayız.

İlgili Haberler