Tarkan kendisini böyle ti'ye aldı

Tarkan kendisini böyle ti'ye aldı
Instagram hesabından çektiği videolarla alay konusu olan Tarkan, bu kez kendisini ti'ye aldı. Hakkında çıkan iddialara da cevap verdi. 

Ünlü şarkıcı Tarkan, sabah erken saatlerinde arabasının içinden takipçilerine seslenerek yeni bir çekime gittiğinin müjdesini verdi. "Tarkan, "Merhaba sabahın bu erken saatlerinde nereye gidiyorum acaba. Bir çekime gidiyorum, klip çekimi değil! Başka bir şey. Çok heyecanlı. Çok yakında!" diyerek hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Ünlü sanatçının videodaki hareketleri ve sözleri sosyal medyada büyük alay konusu olmuştu. Başta Şahan Gökbakar olmak üzere birçok sanatçı Tarkan'ı ti'ye alan paylaşımlarda bulunmuştu. Sanatçı daha önce benzer bir videoda baba olacağının müjdesini vermişti.

MÜJDEYİ VERDİ!

Tarkan, Instagram hesabından bir video daha paylaşarak, hem kendisini ti'ye aldı, hem de hayranlarına müjdeyi verdi. 

İşte Tarkan'ın o açıklaması...

"Günaydın. Ben yine nereye gidiyorum acaba. Çekime gidiyorum yine evet. Reklam filmi çekimi değil bu sefer başka bir şey. Biraz da ben kendimi ti'ye alayım dedim. Bu sefer klip çekimine gidiyorum gerçekten. Yeni albümden, şahsen çok sevdiğim bir şarkı, romantik ve duygusal bir şarkı. Sizlerin de bu şarkıyı çok sevdiğinize inanıyorum. İnşallah klibi de çok güzel olacak. Bana göre sade ama duygusuyla, samimiyetiyle çok etkili bir klip olacak. İnşallah beğenirsiniz. Çok yakında"