Tartışma kızışıyor: CHP'li Muharrem İnce'den Bakan Varank'a cevap

Tartışma kızışıyor: CHP'li Muharrem İnce'den Bakan Varank'a cevap
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in, “Ak Parti’den önce kadının adı yoktu” şeklindeki sözleri ile ilgili eleştirel paylaşım yapan CHP’li Muharrem İnce’ye yanıt vermişti. İnce’den Varank’a cevap geldi.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Meclis’te gerçekleştirdiği konuşmada, “Ak Parti’den önce kadının adı yoktu” ifadelerini kullanmıştı. Zengin’in açıklamaları ile ilgili tartışmalara CHP’li Muharrem İnce de katıldı. 

bakan-varank.jpg

İnce, “Ak Parti’den önce yol yoktu, buzdolabı yoktu, mağarada yaşar, ağaç kovuğunda saklardık yiyeceklerimizi. Taş devrindeydik, kadının adı yoktu. Sonra Ak Parti geldi, kadın erkek eşitliğine inanmasalar da kadının adı var oldu üstüne bir de yol yaptılar. Teşekkürler Ak Parti!” ifadelerini kullanmıştı.

akp-007.jpg

İnce’nin bu açıklamalarına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP’li İnce’nin eski konuşmalarından derlenen video ile cevap verdi Varank, videonun üzerine, “AK Parti’den önce “bu” Muharrem İnce de yoktu galiba... Teşekkürler AK Parti” diye yazdı.

muharrem-ince-005.jpg

İNCE’DEN CEVAP

Bakan Varank’a CHP’li İnce’den cevap gecikmedi. Muharrem İnce, “Mustafa Varank; ben o konuşmaları yaptığımda sizinkiler FETÖ’yü kurtarıyorlardı ve bu konuda sürekli yalan söylüyorlardı. İşte belgeleri. Şimdiki durumu ise Bursa Kirazlıyayla’daki bu fotoğraf anlatıyor” dedi.

İlgili Haberler