Sevgilisine mesaj attı ortalıktan kayboldu

Sevgilisine mesaj attı ortalıktan kayboldu
Antalya'da sevgilisiyle tartıştıktan sonra veda mesajı atan Ahmet Uğur'dan (29) 7 gündür haber alınamıyor. Uğur'un son olarak ormanlık alanda görüldüğü öğrenildi. Ekiplerin Uğur'u bulmak için yoğun çaba gerçekleştirdiği öğrenildi.

Tartıştığı sevgilisine mesaj attıktan sonra bir daha görülmedi. Genç hemşir her yerde aranıyor

Antalya''da tartıştığı sevgilisine veda mesajı attıktan sonra bir daha kendisinden haber alınmayan genç hemşir Ahmet Uğur''dan 7 günden bu yana haber alınamadığı öğrenildi. 

 Tüm aramalarına rağmen Ahmet Uğur''a ulaşamayan yakınları, polise haber verdi. İhbar üzerine polis ve AFAD ekipleri, Uğur''un bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, Uğur''un son olarak Döşemealtı ilçesindeki Güver Uçurumu yakınlarında görüldüğü tespit edildi. Çalışmaları bölgeye kaydıran ekipler, ormanlık alanda dürbünle uçurumu ve ormanlık alanı tarıyor.

Ahmet Uğur''un kaybolmasının ardından büyük şok yaşadıklarını anlatan yakınlarından biri, en son telefonla görüştüklerini belirterek, "Kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra kendisine mesaj atmış. Sonra da ortadan kayboldu. En son Döşemealtı ilçesi Güver Uçurumu Mevkii''nde görüldüğünü öğrendik. Perişan olduk. Bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

Ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.