Tatbikat değil gerçek! İstanbul Kadıköy'de korku dolu anlar! Yangında mahsur kalan 3'ü bebek 20 kişi kurtarıldı! Çatılara çıktılar

Tatbikat değil gerçek! İstanbul Kadıköy'de korku dolu anlar! Yangında mahsur kalan 3'ü bebek 20 kişi kurtarıldı! Çatılara çıktılar
İstanbul Kadıköy'de çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Binanın iç kısmında bulunan eşyaların alev alması sonucu binanın içerisi dumanla doldu. Yoğun duman nedeniyle mahsur kalan 3 bebek ve binada yaşayan yaklaşık 20 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangını ardından çok sayıda vatandaş çatı katlarına çıktı.

Dumlupınar Mahallesi Özel Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. İddiaya göre iç kısımda bulunan eşyaların alev alması sonucunda binayı duman sardı. Bina sakinleri merdiven boşluğunun dumanla dolmasından dolayı dışarı çıkamadı.

3 BEBEK VE VATANDAŞLAR İTFAİYE TARAFINDAN TAHLİYE EDİLDİ

Yangın ihbarının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangının ardından binada bulunanların tahliye çalışmaları başladı. Binanın 3. katında bulunan 3 bebek ve ailesi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

DUMANDAN ETKİLENEN BİNA SAKİNLERİ ÇATILARA ÇIKTI

Yoğun duman nedeniyle merdivenlerden inemeyen bina sakinlerinin yan binaların çatılarına çıktığı görüldü.

Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri çatı katlarında mahsur kalan vatandaşları da merdiven aracıyla tahliye etti.

İtfaiyenin merdiven aracında bulunan sepette bulunan itfaiye eri, binanın 3. katında bulunan 3 bebeği sepete aldı.

2 çocuk itfaiye erinin bacağından tutarken, bir bebek ise itfaiye erinin kucağında aşağı indirildi.

YANGINDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI
Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

İlgili Haberler