Tatil bitti 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Tatil bitti 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu
Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı tatilinde sahillerdeki yoğunluk devam ederken, bazı tatilciler dönüşe geçti. İlçeden son 24 saatte 70 bin aracın çıkış yaptığı bildirildi. Antalya-Muğla karayolunda yoğunluk nedeniyle 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Gerçek hayata hoş geldiniz. 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. 24 saatte 70 bin araç çıktı

Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerine sahip olan Muğla, Kurban Bayramı tatilinde yerli turist akınına uğradı. Muğla''ya, tatil boyunca yaklaşık 4 milyon yerli turist geldiği bildirildi.

15 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTURDU

Türkiye''nin dört bir yanından gelen, dönüşü son güne bırakmak istemeyen çok sayıda tatilci, yollara düştü.

Bodrum, Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerinden araçlarıyla hareket eden tatilciler, Antalya-Muğla karayolunda 15 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Sürücüler 7 kilometrelik Sakar Rampası''nı 45 dakikada geçebildi.

Tatilcilerin dönüş güzergahında herhangi bir kaza, aksaklık meydana gelmemesi için Muğla Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de önlem aldı.

Dönüş yolundaki araç trafiğinin pazar akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

PLAJLARDA YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Tatilcilerin dönüşü sürerken, plajlarda ise hala yoğunluk olduğu görüldü. Yatak kapasitesi doluluğunda yüzde 100''''lere ulaşılan ilçede, Kumbahçe, Gümbet, Ortakent ve Bitez sahillerindeki plajlarda tatilciler, denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Bazıları denizde su sporları yaparken, otellerde ise canlı müzik ve partiler eşliğinde tatilciler eğlenmeye devam etti.

Hava sıcaklığının 36 derece, deniz suyu sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü kentte, nem oranı ise yüzde 50 olarak kaydedildi.

(Video: Manşet Aydın)

İlgili Haberler