Tayyip Erdoğan'dan eğitim için bağış çağrısı

Tayyip Erdoğan'dan eğitim için bağış çağrısı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, imkanı olan hayırsever vatandaşları yurt genelinde derslik ve okul yapımı için bağışta bulunmaya davet etti. Erdoğan, "Buradan yetişecek yavrular, size edecekleri dualarla ebedi alemde sizlerde çok rahat edeceksiniz" diye konuştu.

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen "Okullardan Yarınlara" programı kapsamında başlatılan yardım kampanyası programına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim konusunda yeni bir yol haritası çağrısında bulundu.

Vatandaştan ve hayırseverlerden yardım kampanyasına katkıda bulunmalarını isteyen Erdoğan, "Buradan yetişecek yavrular, size edecekleri dualarla ebedi alemde sizlerde çok rahat edeceksiniz" ifadelerini kullandı.

İş insanlarının okul yaptırmaları durumunda KDV'den muafiyet hatırlatmasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bağış kampanyamız bu salonda bulunan arkadaşlarımızla sınırlı değildir. İmkanı olan herkes katılabilir. Buradan yetişecek yavrular, size edecekleri dualarla ebeni alemde sizlerde çok rahat edeceksiniz.

Önümüzdeki dönemde okul, araç gereç, öğretmen kadar evlatlarımızın zihin ve gönül dünyalarını geliştirmeye önem vermeliyiz. Çocukluğa ve gençliğe veremeyeceğiz bu tabloyu değiştirmemiz gerekiyor. Kamu ve toplum olarak derin bir muhasebe yapmamız, eğitim ve öğretim konusunda yeni bir yol haritası hazırlamalıyız."