Teğmen Çelebi, FETÖ Mahkemesi'nde yaptığı savunmaya laf sokan Melih Gökçek'e öyle bir cevap verdi ki

Teğmen Çelebi, FETÖ Mahkemesi'nde yaptığı savunmaya laf sokan Melih Gökçek'e öyle bir cevap verdi ki
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, firari FETÖ’cü Zekeriya Öz hakkında yaptığı paylaşıma, “Dikkat et Kılıçdaroğlu bu tweetin nedeniyle seni partiden atmasın” diyen Ankara Büyükşehir’in Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek’e yanıt verdi.

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ali Çelebi, önceki gün sosyal medya hesabından FETÖ kumpasları sırasında mahkemede yaptığı konuşmayı yeniden paylaştı. Çelebi, yaptığı paylaşımda, “Fetöcü Zekeriya Öz, Mannheim’da bir restoranda “Utanmadan geziyorsun” denilerek yumruklanmış. Ali Tatar’ın, Kuddusi Okkır’ın, Türkan Saylanların kanına giren bu Fetöcülerin yüzlerine mahkemede söylemiştim: Kimse size ölümde bile yoldaş olmayacak” ifadelerini kullanmıştı.

Çelebi’nin paylaşımına, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek yanıt verdi. Gökçek, “Dikkat et Kılıçdaroğlu bu tweetinden dolayı seni partiden atmasın. Bak yakında CHP kurultayı var, şimdiden söyleyeyim FETÖ’cüler kesinlikle seni PM’den siler” dedi.

ÇELEBİ’DEN YANIT GECİKMEDİ

CHP’li Çelebi de Gökçek’in bu paylaşımına cevap vermeden gecikmedi. Çelebi, “Melih bey Fetö taktiklerine pek hakim. Parsel parsel satışlardan, Türkçe olimpiyatlarından gelen derin bir bilgi. Sahi seni neden kapı önüne koydular?” diye sordu.

celebi-1.jpgcelebi-2.jpg

İlgili Haberler