Teğmen Çelebi son kararını verdi. AKP'ye geçeceği haberleri gelince Süleyman Soylu'nun Çelebi için attığı twit viral oldu

Teğmen Çelebi son kararını verdi. AKP'ye geçeceği haberleri gelince Süleyman Soylu'nun Çelebi için attığı twit viral oldu
Son yaptığı çıkışıyla AKP'ye geçeceği iddiaları ortaya atılan Teğmen Çelebi için eski defterler açıldı.

Son yaptığı paylaşımlarıyla AKP''ye geçeceği iddialarını kuvvetlendiren Mehmet Ali Çelebi için sosyal medyada tepkiler gelmeye devam ediyor. Çelebi, son tweetlerinin ardından Berkin Elvan ile ilgili attığı tweeti silip, bir süre Eren Bülbül tweetini sabitledi. Ardından bu tweetin sabitlenmesini de kaldıran Çelebi, muhalefeti eleştirdiği sözlerini içeren videoyu ekledi. Teğmen Çelebi ayrıca 4 bin 600 tweetini de sildi.

Çelebi''nin Cumhur İttifakı''nı destekleyen tweetlerinin ardından eski defterler de açıldı. Akıllara önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun Çelebi hakkında söylediği sözler geldi.

Soylu paylaşımında Çelebi''yi hedef almış, "Kahraman Jandarmamıza Meclis kürsüsünden iftira atan, terörle mücadelemizi etkilemeye çalışan Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir.

Bir dönem şanlı ordumuzda maalesef görev yapan bu fersude, benzer görevleri yapıp Milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır" ifadelerini kullandı.

Çelebi, Altılı Masa''ya yönelttiği soruları yeniden alıntılayarak, "Cumhur İttifakı Millet İttifakından daha net ve daha fazla güven vermektedir." ifadelerini kullanmıştı.

Çelebi''nin paylaşımlarına tepkiler çığ gibi büyüdü.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

İlgili Haberler