Genç kız otomobilde otururken pompalı tüfekle öldürüldü! Antalya’dan dehşet haber geldi

Genç kız otomobilde otururken pompalı tüfekle öldürüldü! Antalya’dan dehşet haber geldi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, park halindeki otomobile pompalı tüfekle ateş açıldı. Otomobildeki Rabia Çerçi (19) hayatını kaybetti, Nazif Genç yaralandı. Kimlikleri açıklanmayan 2 şüpheli gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre, olay, saat 02.00 sıralarında Manavgat İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Rabia Çerçi ile Nazif Genç'in içinde olduğu park halindeki otomobile, pompalı tüfekle ateş edildi. 

Saldırıda Nazif Genç hafif şekilde, Rabia Çerçi ise ağır yaralandı. Genç, yaralı olduğu halde Rabia Çerçi'yi otomobille Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak yapılan kontrolde Rabia Çerçi'nin, hayatını kaybettiği belirlendi. Nazif Genç, tedaviye alındı.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Rabia Çerçi'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimlikleri açıklanmayan 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

CENAZESİ YARIN

Rabia Çerçi'nin annesi Ümit Çerçi ve ağabeyi Erkan Çerçi, bu sabah cenazeyi almak için Antalya Adli Tıp Kurumu'na geldi. Bir süre yetkililer ile görüşen anne ve ağabey, Antalya dışından akrabalarının geleceğini bildirerek, cenazeyi yarın alacaklarını ifade ettiler.

RABİA'NIN BEBEĞİNİ BABASI BÖYLE KAÇIRMAYA ÇALIŞMIŞ

Manavgat'ta park halindeki otomobilde, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaşamını yitiren Rabia Çerçi'nin şu an 7 aylık olan bebeğini bir süre birlikte yaşadığı E.Ş.'nin, 3 Mayıs günü, kaçırmaya çalıştığı ve polis tarafından bacaklarından vurularak yakalandığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Rabia Çerçi, E.Ş. ile bir süre birlikte yaşadı. Bu ilişkiden bir çocuğu dünyaya gelen Rabia, daha sonra annesinin Aşağı Pazarcı Mahallesi'ndeki evine yerleşti. 3 Mayıs günü ise E.Ş., bebeği görmek bahanesiyle Rabia Çerçi'nin yaşadığı eve geldi. İkili arasında çıkan tartışma sırasında E.Ş., o tarihte 4 aylık olan bebeği, genç kadının kucağından zorla aldı.

Rabia'yı darbeden E.Ş., ihbar üzerine gelen polisi görünce kucağındaki bebekle kaçmaya başladı. Bebeği bırakması yönündeki uyarılara ise küfürler savurarak karşılık verdi. Bebeğin boğazına bıçak dayayıp, "Ne konuşuyorsunuz, doğratmayın bu çocuğu bana" dedi. Aşağı Pazarcı Mahallesi'nden 1 kilometre uzaklıktaki Yunus Emre Parkı'na kadar bebekle birikte giden E.Ş.'nin etrafı polis ekiplerince sarıldı.

Polisin 'teslim ol' uyarılarına E.Ş., "Keserim bu çocuğu" diyerek, yanıt verdi. Polisin tüm uyarılarına rağmen çocuğu teslim etmeyen E.Ş., "Siz istediniz bunu" diye bağırdığı sırada bir polis memuru tarafından bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. Bebek, anne Rabia Çerçi'ye teslim edilirken, polis tarafından gözaltına alınan E.Ş., tedavisinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

SOSYAL MEDYADAN DİKKATİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan Rabia Çerçi'nin, 2016 yılında sosyal medya hesabından 'Hikayenin sonu malum. Ölü bir kadın, katil olduğundan habersiz bir adam' yazdığı görüldü.

Çerçi'nin, 2015 yılının Ekim ayında ‘Manavgat'ta yaşamak istemiyorum' diyerek evden kaçtığı, bir süre sonra bulunduğu öğrenildi.

park-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-2-7508-dhaphoto6.jpgpark-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-2-7508-dhaphoto1.jpgpark-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-2-7508-dhaphoto4.jpgpark-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-2-7508-dhaphoto2.jpgpark-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-2-7508-dhaphoto3.jpg

 

park-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-9965-dhaphoto1.jpgpark-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-9965-dhaphoto2.jpgpark-halindeki-otomobile-pompaliyla-ates-acildi-19-yasindaki-rabia-oldu-9965-dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler