Teknofest 2020 tanıtıldı

Teknofest 2020 tanıtıldı
Teknofest 2020 tanıtım toplantısı Zeugma Müzesi’nde düzenlendi. 2018 yılından beri düzenlenen Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest 22-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep Havalimanında gerçekleştirilecek.

Zeugma müzesinde Teknofest 2020 tanıtım toplantısı düzenlendi. Gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı - Teknofest İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı - Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, Teknofest paydaşlarının yöneticileri, teknoloji yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep'te düzenlenecek olan Teknofest 2020'de 21 farklı kategorideki Teknoloji Yarışmaları kapsamında geçtiğimiz yıldan farklı olarak Biyoteknoloji Inovasyon Yarışması, Tarım Teknolojileri Yarışması, Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması, Akıllı Ulaşım Yarışması, Eğitim Teknolojileri Yarışması, Helikopter Tasarım Yarışması ve Jet Motor Tasarım Yarışması yer alacak.

Teknofest 2020 Gaziantep’te Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının yanı sıra Take-Off Uluslararası Girişim Zirvesi, Hack Zeugma, Dünya Drone Şampiyonası, THY Seyahat Hackatonu, havacılık gösterileri, seminerler, sergiler, rüzgar tüneli ve planetaryum, teknoloji ve eğitim atölyeleri, konserler ve aktiviteler ziyaretçilere sunulacak.