Müge Anlı'nın programında yumruklar havada uçuştu

Müge Anlı'nın programında yumruklar havada uçuştu
Konya'da yaşayan ve 2 ay önce kaybolan kızları için Müge Anlı'ya başvuran aile, evlatlarının bir kişiyle evlendiğini öğrenince stüdyo karıştı. Canlı yayınlanan Müge ile Tatlı Sert programında yumruklar havada uçuştu.

Canlı yayınında yaşandı

Konya''dan okumak için Kocaeli''ne gelen Fahriye B., 2 ay önce ortadan kaybolunca ailesi Müge Anlı''ya başvurdu. Kızları okusun diye ellerindeki tek ineği sattığını söyleyen babanın çaresiz hali ekran başındakileri derinden etkiledi. 

Müge Anlı, Fahriye''nin kendinden 23 yaş büyük Hasım''la apar topar evlendiğini ortaya çıkarınca aile neye uğradığını şaşırdı. Bugün stüdyoya gelen Fahriye ve Hasım, genç kızın ailesiyle yüzleşti.

Ailesi Konya''da yaşayan, üniversite sınavlarını kazanınca Kocaeli''ye gelen 19 yaşındaki Fahriye B.''in ailesi kızlarının kendinden yaşça büyük birisiyle evlendiğini öğrenince soluğu ATV''de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı.

Fahriye B.''in Kandıra''da yaşayan 42 yaşındaki Hasım bey ile evlendiklerini öğrenen aile çocuklarının geri dönmesi çağrısında bulundu.  Programın sunucu Müge Anlı, Fahriye B. ile Hasım beyin dün itibariyle evlendiklerini söyledi.

19 yaşındaki üniversite öğrencisi Fahriye B.''in daha önce annesine kendisine cinlerin musallat olduğunu söylediğini belirten aile, evlendiği kişi ise kendilerine ''Kötü adamlar ona musallat oldu, yanıma aldım'' dediğini söyledi.

EVLENMİŞLER 

Müge Anlı ise Fahriye B.''in evlendiği kişiye seslenerek "Ahmet beyin niye boynunu bükük bıraktınız? Gidip isteseydiniz, herşeyi usulüne uygun yapsaydınız" dedi.

Kızının geri gelmesi için tekrar çağrıda bulunan baba Ahmet B. ise "Çocuğu kumpasa getirdiler kandırdılar. Kızım böyle olunca eşim kısmi felç geçirdi. Ben onun için ineğimi sattım okusun diye. Evladım beni yere koyup bıraktı" dedi. Müge Anlı ise "Ben size inek alacağım söz" dedi. İzleyenlerin ve stüdyoda bulunanların yüreği, acılı baba Ahmet''in feryatlarıyla dağlandı.

Rahmi Bey ve Şevki Hoca''nın kızları için yardımda bulunacağını, kızlarıyla ilgili madde kullanımı veya başka bir psikolojik sorunu olup olmadıklarını öğreneceklerini söyleyen Anlı, Fahriye ve Hasım''ı canlı yayında misafir etti.

Ancak acılı dede, karşısında torunuyla evlenen Hasım''ı görünce çılgına döndü ve yumruk attı.  Taraflar ayrı yerlere oturulurken, bir süre sonra Fahriye stüdyoyu terk etti.

 

İlgili Haberler