TEM Otoyolu'ndaki kazada 1'i bebek 3 kişi yaralandı

TEM Otoyolu'ndaki kazada 1'i bebek 3 kişi yaralandı
Silivri'de TEM Otoyolu'nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri bebek 3 kişi yaralandı. 

İlker A. yönetimindeki otomobil ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bu sıra yoldan geçen bir kadın sürücü otomobilde sıkışan Edanur A. Adlı yaralı kadını ellerinden tutarak ekipler gelene kadar teselli etti. 

OTOMOBİLİN İÇİNE SIKIŞTI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan yaralı kadını bulunduğu yerden kurtardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı anne Edanur A., sürücü baba İlker A. ile bebekleri 3 yaşındaki Alper A. hastaneye kaldırıldı. Kazaya sebebiyet veren diğer otomobil sürücüsü ifadesi alınması için ilçe polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle otoyolda trafik oluştu. 

tem-otoyolunda-iki-otomobil-carpisti-biri-bebek-3-yarali-7849-dhaphoto6.jpgtem-otoyolunda-iki-otomobil-carpisti-biri-bebek-3-yarali-7849-dhaphoto5.jpgtem-otoyolunda-iki-otomobil-carpisti-biri-bebek-3-yarali-7849-dhaphoto4.jpgtem-otoyolunda-iki-otomobil-carpisti-biri-bebek-3-yarali-7849-dhaphoto3.jpgtem-otoyolunda-iki-otomobil-carpisti-biri-bebek-3-yarali-7849-dhaphoto2.jpgtem-otoyolunda-iki-otomobil-carpisti-biri-bebek-3-yarali-7849-dhaphoto1.jpg

DHA