Temizlik işçisi sokağı süpürürken fark etti. İçinden çıkanları gördü sahibini sert bir dille uyardı

Temizlik işçisi sokağı süpürürken fark etti. İçinden çıkanları gördü sahibini sert bir dille uyardı
İstanbul Avcılar'da temizlik işçiliği yapan Hülya Deniz, kaldırımda gördüğü içinde cep telefonu, para ve kredi kartları bulunan çantayı sahibi Türkmenistanlı öğrenciye teslim etti. Nur Ali Tashliyev, telefon, kartları ve parasına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirtti. Temizlik işçisi olan Deniz ise öğrenciye "Daha dikkatli ol" uyarısında bulundu.

DHA'da yer alan habere göre, Avcılar'da temizlik işçisi Hülya Deniz, kaldırımda bulduğu eşyaları sahibine teslim etti.

SOKAĞI SÜPÜRÜRKEN FARK ETTİ

Avcılar Belediyesi'nde görevli  temizlik işçisi Hülya Deniz, Merkez Mahallesi'nde sokağı süpürürken, yerde okul çantası gördü. Bunun çöpe atılmak üzere kaldırımda bırakıldığını düşünen Deniz, ağır olduğunu fark ederek içine baktı ve çantada eşyalar olduğunu görünce amirlerine haber verdi.

1eb500aa33d56f45929fedefc3f35484.jpg

TELEFONDAN SON NUMARAYI ARADI

İletişim bilgilerini aramak için baktığı çantadan cep telefonu, yaklaşık 600 lira para, bir miktar dolar, kredi kartları ve bazı özel eşyalar olduğunu gördü. Cep telefonunda hiçbir şifre olmadığını anlayan Hülya Deniz, son numarayı arayarak, içinde bu telefonun da bulunduğu, unutulan bu çantanın sahibine ulaşmak istediğini belirtti.

140a0bf8b72d6e6596d4ae3b2531df5a.jpg

"'DAHA DİKKATLİ OL' UYARISI"

Kısa sürede çantanın sahibi olan Türkmenistan vatandaşı Nur Ali Tashliyev'e ulaşıldı. Kars'taki Kafkas Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan ve korona virüs nedeniyle on-line eğitim gören Tashliyev, arkadaşları ile konuşurken yere bıraktığı çantasını unutup gittiğini, telefon, kartları ve parasına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti.  Hülya Deniz, Avcılar'da çantayı teslim ettiği öğrenciye, "Daha dikkatli ol" uyarısında bulundu.