TEOG sonuçları açıklanıyor

TEOG sonuçları açıklanıyor
TEOG sonuçları açıklanıyor. 2. dönem TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt arayanlar için beklenen haber geldi. TEOG sonuçları 2016 10 Haziran Cuma gününe kadar açıklanacak. TEOG sonuçları için son 2 gün.

TEOG sonuçları açıklanıyor. MEB TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını netleştirdi. TEOG 2. dönem sonuçları ve YEP puanları 10 Haziran 2016 cuma gününden önce açıklanacak. TEOG sonuçları ve YEP puanları aynı zamanda karne notlarına ekleneceği için MEB'in bu hafta bitmeden TEOG sonuçları ve YEP puanlarını açıklaması gerekiyor.

Geçtiğimiz nisan ayında yapılan ve yaklaşık 1.2 milyon 8. sınıf öğrencisinin girdiği 6 dersten yapılan TEOG sınavlarının puanlarını aileler heyecanla bekliyor. Bu sınavların sonuçları sadece liselere geçişte hesaplanacak yerleştirme puanlarına yüzde 70 oranında etki yapmayacak. Aynı zamanda bu sınavlar öğrencilerin okul sınavlarından biri olarak da kabul edildiği için ders geçme notu olarak da kullanılıyor. Bu yüzden de karnelere de yansıyacak sınav puanlarının bu hafta bitmeden açıklanması gerekiyor. 

TEOG sonuçları ve TEOG YEP Puanları'nın en geç 10 Haziran 2016 Cuma günü açıklanması bekleniyor.

TEOG SONUÇLARI SORGU EKRANI e-okul.meb.gov.tr

TEOG sonuçları e-okul.meb.gov.tr'den açıklanıyor. TEOG sonuçları 2016 için geri sayım başladı. TEOG sonuçları 2016 en geç 10 Haziran cuma gününe kadar açıklacak. TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna MEB daha önce yaptığı açıklama 'TEOG sonuçları Haziran ayının başında açıklanacak' demişti. TEOG sonuçlarını bekleyen öğrenciler ve velilerin karne haftasının girmesiyle heyecanlandı. TEOG sonuçları bu hafta içinde her an açıklanabilir.

TEOG sonuçları 2016 MEB'in Veli Bilgilendirme Sistemi e-okul VBS üzerinden açıklanacak. Veliler ve öğrenciler e-okul.meb.gov.tr adresinden Öğrenci Kimlik Numarası ve Öğrenci Okul Numarası'yla birlikte e-okul sistemine girerek TEOG 2016 sonuçlarına ulaşabilecekler.