Terim "O tam bize göre"

Terim "O tam bize göre"
Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz'le yaptığı transfer görüşmesinde Kosta Rİkalı Campell için “Bonservisi yok, potansiyeli yüksek. Tam bize göre bir oyuncu. Kaçırmayalım”dediği öğrenildi.

UEFA ile 4 yıllık anlaşmaya varan ve mali kısıtlamalar nedeniyle transferde bonservis maliyeti olmayan oyunculara öncelik veren Galatasaray, Joel Campbell için harekete geçti. Daha önceki yıllarda da gündeme gelen ve son olarak sezon bitiminde menacerler tarafından Cim Bom’a önerilen 25 yaşındaki Kosta Rikalı yıldız konusunda teknik direktör Fatih Terim olumlu rapor verdi. Bodrum’da Arsenal’in eski hocası Arsene Wenger ile geçtiğimiz hafta bir araya gelen ve Campbell hakkında bilgiler alan tecrübeli çalıştırıcı, başarılı futbolcu için oldukça istekli. Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak ile sürekli görüşme halinde olan Terim’in Campbell için “Tam bize göre bir oyuncu. Bonservisi yok, potansiyeli yüksek, yaşı genç. Talibi çok olacaktır, kaçırmayalım” dediği öğrenildi.

JOKER

Arsenal’in geride bıraktığımız sezon Real Betis’e kiraladığı Campbell, sadece kanatlarda değil forvet arkasında da görev yapabiliyor. Hücum bölgesinde çok yönlü oynayabildiği için de Terim’in gözüne giren Kosta Rikalı yıldız, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray’a gelmeyi istiyor.